• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

30.11.2020

19:52

(VIDEO/ FOTO) ŠTA SE OVO DEŠAVA, MISTERIOZNI MONOLIT KOJI JE NESTAO U AMERICI POJAVIO SE U RUMUNIJI! Ovo nisu čista posla!

Vesti

(VIDEO/ FOTO) ŠTA SE OVO DEŠAVA, MISTERIOZNI MONOLIT KOJI JE NESTAO U AMERICI POJAVIO SE U RUMUNIJI! Ovo nisu čista posla!

Podeli vest

Svet je prošle nedelje zapanjio prizor iz Jute, gde je usred pustinje uočen neobični monolit, koji je ubrzo ponovo nestao. To ne bi bilo toliko čudno, da jedan nije sada primećen i u Rumuniji

Neobična struktura, visoka oko četiri metra, uočena je na severoistoku zemlje kod grada Pjatra Njamca, na obližnjem brdu Doamnej.

Nalazi se nedaleko od poznate tvrđave Petrodava, najstarijeg istorijskog lokaliteta u Pjatru Njamcu. Veruje se da su ovo dačansko utvrđenje srušili Rimljani.

 

 

I ovaj monolit podseća na onaj u Juti.

- Počeli smo da istražujemo čudnu strukturu monolita. Nalazi se na privatnom zemljištu, tako da ne znamo ko je vlasnik te skulpture. Nalazi se i na zaštićenom i arheološkom području. Ukoliko je neko hteo nešto ovde da postavi, morao je prvo da dobije dozvolu nadležnih institucija - naveli su iz Zavoda za očuvanje kulturnog nasleđa tog rumunskog grada.

Oba monolita su misterioznog porekla i namene.

SRBIJO, MISLI O OVOME! NEMAČKA I EU VAM DAJU ČETIRI MILIJARDE EVRA, A UZMU ŠEST! Orban razobličio EU, Brisel i Berlin!

Podsetimo, zvaničnici američke savezne države Juta saopštili su da je nestao misteriozni metalni monolit koji je primećen prošle nedelje u zabačenom delu pustinje na jugoistoku te države na severozapadu SAD.

Kancelarija lokalne teritorijalne uprave saopštila je da ima verodostojne izveštaje u kojima se navodi da su „nepoznati počinioci uklonili monolit, a na društvenim mrežama se šire fotografije na kojima se pored stena vide i manji komadi metala.

 

 

Otkako je prvi put primećen 18. novembra, ovaj metalni monolit visine oko 3,7 metara neprekidno raspaljuje maštu, a u javnosti se sve više nagađa i spekuliše šta on predstavlja i kako se našao u pustinji, prenosi Kurir.

RUSIJI 80 ODSTO UKRAJINE, OSTATAK EU! Da bi se to ostvarilo, Kijev mora da krene u NAPAD NA DONJECK I LUGANJSK! Žirinovski digao na noge svet!

Misteriozni metalni monolit prvo je uočila posada jednog helikoptera koji je pratio kretanje i prebrojavao grla u velikom stadu ovaca koje je bilo u migraciji u tom delu Jute.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
token

pre 3 godine

Vario nato nije ni cudo sto im se sve zivo raspada

Peđa

pre 3 godine

Mali reklamni trik, da je nešto ozbiljno čuvala bi ga vojska ovako samo je nestao i pojavio se baš u Rumuniji obradjen po površini ručnom brusilicom. Velika glupost u ovom trenutku kad ljudi umiru kao muve.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija