• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror

07.12.2020

13:53

HOTEL IZ PAKLA! Gosti radije spavaju na ulici nego u njihovim sobama!

Vesti

HOTEL IZ PAKLA! Gosti radije spavaju na ulici nego u njihovim sobama!

Podeli vest

Šta se dešava u najozloglašenijem lancu hotela - kosa u toaletu, krvavi peškiri i slomljeno staklo. I u vreme pandemije, higijena u ovom hotelu je misaona imenica. Osam godina zaredom, ovaj hotel nosi reputaciju najgoreg u Velikoj Britaniji

Reporter Džon Džejms otišao je da vidi šta se dešava u najozloglašenijem hotelu. Rezervisao je noćenje u sobi hotela Grand Burstin u gradu Folkstounu, da vidi da li je reputacija hotela zaslužena ili ne. Ovaj hotelski lanac je osmu godinu zaredom rangiran kao najgori u Velikoj Britaniji.

Prema anketi, u kojoj je učestvovalo više od 4.000 gostiju, ovo je najgori i najprljaviji lanac hotela. Tokom prvog talasa korone, ovaj lanac je bio predmet istrage potrošačkog časopisa o higijeni hotela. Kada su letos istražitelji posetili ovaj hotel, u sobama koje su prethodno rezervisali, pronašli su zalutale dlake i umrljane peškire.

Daljim testovima, pokazalo se da površine nisu temeljno očišćene između boravka različite grupe gostiju, uprkos činjenici da je hotelu promovisan sistem "pojačanog čišćenja". Tada se hotel izvinio zbog propusta u protokolu i u zvaničnoj izjavi saopštio da je "potpuno posvećen pružanju sigurnog okruženja za posetioce, ali da se slaže da još mnogo toga treba da se uradi". 

Foto: Pexels

Hotelska soba, ilustracija

Izvinjenje nije moglo da zadovolji učesnike ankete, zato poruka na dnu ankete, i nakon osam godina, jasno potvrđuje: izbegavajte ovaj hotel. "U najboljem slučaju je mračan i zastareo, a u najgorem je sasvim prljav!". 

Hotel se godinama bori i sa lošim kritikama i na Trip Advisoru, gde ima samo dve i po zvezdice, a više od 1.000 kritika pod naznakom "užasno", od kojih su mnoge novijeg datuma.

Jedna žena je o svom boravku u ovom hotelu napisala:

- Kakva strašna sramota još postoji takav hotel - rekla je ova gošća.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija