• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.12.2020

19:24

TRAGEDIJA KOD VIJETNAMA! Prevrnuo se brod, nestalo 15 mornara!

Vesti

TRAGEDIJA KOD VIJETNAMA! Prevrnuo se brod, nestalo 15 mornara!

Podeli vest

Najmanje 15 mornara se vode kao nestali, nakon što se brod s panamskom zastavom danas prevrnuo u moru kod Vijetnama, javili su vijetnamski mediji

Incident se dogodio u blizini centralne provincije Binh Tuan, kada se prevrnuo brod Sin Hong, čiju posada se sastojala od 11 Kineza i četiri Vijetnamca, koji su prevozili 7.800 tona gline iz Malezije u Hongkong, preneo je Rojters.

Mornari su tražili pomoć vijetnamske obalske straže ranije u toku dana, kada je brod uleteo u uzburkano more, navodi se u izveštaju lokalnih vlasti.

Vijetnam je poslao spasilačku službu, uključujući i brod obalske straže, da traže nestale mornare, ali je ekipa našla samo prevrnut brod na kojem nije bilo nikoga.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija