• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

25.12.2020

23:13

LETEĆI ČOVEK SNIMLJEN IZ AVIONA! NIje prvi put da je primećen, FBI otvorio istragu! /VIDEO/

Vesti

LETEĆI ČOVEK SNIMLJEN IZ AVIONA! NIje prvi put da je primećen, FBI otvorio istragu! /VIDEO/

Podeli vest

Leteći čovek snimljen je iz aviona iznad Amerike, a potraga za njim se nastavlja, pošto je primećen više puta u blizini aerodroma

Letećeg čoveka, koji najverovatnije koristi raketni pojas za letenje, snimila je posada aviona tokom trenažnog leta iznad Kalifornije. Leteći čovek bio je na visini od oko 900 metara iznad Palo Verdea, u blizini Los Anđelesa, prenosi "Vor zoun".

Piloti instruktori prijavili su incident vazduhoplovnim vlastima, koje se nisu zvanično oglašavale ovim povodom, ali su pilotskoj školi odgovorile da će nastaviti istragu.

Instruktori koji su ga primetili i snimili, navode da se ipak možda ne radi o čoveku sa raketnim pojasom, već o nekoj vrsti drona koja liči na čoveka.

Leteći čovek primećen je više puta iznad aerodroma, a njegovu pojavu istraživao je i FBI.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija