• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

26.12.2020

19:48

NOVI MISTERIOZNI MONOLIT U AMERICI! Prolaznici su primetili nešto čudno u vezi s njim, pa ustanovili da je - JESTIV! /VIDEO/

Vesti

NOVI MISTERIOZNI MONOLIT U AMERICI! Prolaznici su primetili nešto čudno u vezi s njim, pa ustanovili da je - JESTIV! /VIDEO/

Podeli vest

Još jedan misteriozni monolit pojavio se u seriji sličnih koji su viđeni širom sveta. Ovaj put, monolit je jestiv, napravljen od peciva za medenjake, i otkriven je u parku u San Francisku

Neobična struktura primećena je na uzvišenju iznad grada, u Korona hajts parku.

Za razliku od prethodnih monolita, koji su bili metalni kao iz naučno-fantastičnih filmova, ovaj iz San Franciska je od testa sa đumbirom.

Veliki komadi peciva spojeni su glazurom, a očevici kažu da ne samo što monolit neobično izgleda, već i dobro miriše.

​Neki od prolaznika bili su dovoljno hrabri i da ga isprobaju i potvrdili su da ima ukus kao medenjaci.
U Upravi za rekreaciju i parkove San Franciska rekli su da neće uklanjati strukturu sve dok sama ne nestane, odnosno dok se kolač ne istopi, izdrobi ili dok ga neko ne pojede.



Poslednjih meseci širom sveta pojavljivali su se misteriozni monoliti. Dok su ih mnogi povezivali sa vanzemaljcima ili drugim natprirodnim pojavama, jer nalikuju monolitu iz naučno-fantastičnog filma "Odiseja u svemiru 2001", sa druge strane jedna umetnička grupa tvrdi da su monoliti njihova instalacija i nudi ih na prodaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija