• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok.rs

30.12.2020

16:49

RUSKA REVOLUCIJA U NAČINU RATOVANJA, OD OVOG NEMA DALJE! Rojevi dronaova sarađuju u akcijama sa avionima, brodovima čak i robotima!

Vesti

RUSKA REVOLUCIJA U NAČINU RATOVANJA, OD OVOG NEMA DALJE! Rojevi dronaova sarađuju u akcijama sa avionima, brodovima čak i robotima!

Podeli vest

Projekat vojnih dronova koji mogu da lete zajedno u većem broju, u takozvanim rojevima i sarađuju u akcijama sa ratnim avionima, ratnim brodovima ili robotizovanim ratnim sistemima na kopnu, pri kraju je

Ovo je izjavio za vojni časopis Krasnaja zvezda zamenik ruskog ministra odbrane Aleksej Krivoručko.

RUSIJA ĆE SRBIJI PUNUDITI DIL KOJI SE NE ODBIJA?! "Daćemo vam tehnologiju, probnu seriju, pa sami proizvodite vakcinu"!

Upotreba dronova manjih dimenzija je standardna u svim armijama i na taktičkom i na strateškom nivou, a zamenik ruskog ministra odbrane je potvrdio da su oformljene i obučene specijalne operativne jedinice za rad, kontrolu i održavanje novih dronova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lel

pre 3 godine

ova tehnologija bila na zimskim igrama u koreji pre par godina.. revolucija .. vazi, program koji radi sinhronizaciju tih dronova mogu da vam napisem za 30 minuta.

RaDIĆ Gojko

pre 3 godine

Ovi ruski dronovio treba da lete nad sirijskom pustinjom 24 sata dnevno,jer ruska vojska zajedno sa sirijskom sprovodi ofanzivu protiv povampirenih terorista islamske države koji su konvoju od 3 autobusa sa sirijskim vojnicima iz 4.Divizije SAA,postavili zasedu,danas popodne u 16.sati i 30 minuta,i jedan autobus zapalili i ubili ČAK 28 sirijska vojnika.Katastofalna neopreznost oficira sirijske vojske.Događaj se zbio na putu od Palmire,oko 50 km ispred Deir Ezora u selu Kabadžib./objavljene su i slike na ZOKA2oozoka .Twitter/

Zagor

pre 3 godine

Retardinjosi,Turska vojska je to pokazala kada su pomogli Azerima da povrate okupirane teritorije!!!! Kasnite nekoliko mjeseci ;) kiss

Vns

pre 3 godine

Super vesti,još samo da se zarazu pa da Rusi sprže pola planete sa njihovim robotima i dronovima...bravo za Informer što veliča ubijanja i ratove....bravo bravo bravo....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija