• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/CNN

06.01.2021

23:37

SAMO DA NE BUDE POTOKA KRVI! AMERIKA PRED SATIMA ODLUKE! Svi strepe, šta će se desiti kad i ako KRENE HAPŠENJE ONIH KOJI SU UPALI U KAPITOL?!

Vesti

SAMO DA NE BUDE POTOKA KRVI! AMERIKA PRED SATIMA ODLUKE! Svi strepe, šta će se desiti kad i ako KRENE HAPŠENJE ONIH KOJI SU UPALI U KAPITOL?!

Podeli vest

Bivši šef policije Vašingtona DC Čarls Ramsi poručuje da vlasti moraju hitno očistiti zgradu američkog Kapitola i da svako ko je ušao u zgradu mora biti uhapšen. Svi se, međutim, plaše najgoreg scenarija i potoka krvi, kad i ako krene hapšenje onih koji su upali u Kongres?!

- Moraju da uspostave perimetar - rekao je Ramsi, gostujući na CNN-u dok je nepoznati broj pojedinaca nastavio da okupira američki Kapitol nekoliko sati nakon što su u njega ušle Trampove pristalice.

Podsetimo, Tramp je poslao nacionalnu gardu u Vašington kako bi povratio zgradu Kapitola koju su zauzele njegove pristalice.

Svi se plaše najgoreg scenarija i potoka krvi, kad i ako krene hapšenje onih koji su upali u Kongres?! 

S druge strane sve je više zahteva da se pohapse ljudi koji su "oskrnavili stub američke demokratije"!  

/UŽIVO/ AMERIKA NA IVICI GRAĐANSKOG RATA! Tramp šalje Nacionalnu gardu na Kapitol! Osoblje Bele kuće od njega zatražilo DA OKONČA OPSADU!

- Bilo ko u toj zgradi ... sada bi trebao biti u lisicama. Moraju da ih zaključaju ... ali prvo moraju da steknu kontrolu u Kapitolu, a trenutno je nemaju - rekao je Ramsi

Zašto vlasti do sada nisu mogle da obezbede kompleks američkog Kapitola, Ramsi je poručio da zvaničnici možda pripremaju koordiniranu operaciju.

SVET NA NOGAMA ZBOG DOGAĐAJA U AMERICI! Jedna rečenica dominira, ŠOK I NEVERICA! Trampove pristalice nazivaju "NASILNOM RULJOM"!

- Možda se negde okupljaju pokušavajući da sastave svoj plan borbe i dogovore način na koji će to realizovati - rekao je Ramsi, koji je skoro deset godina vodio Metropolitan policijsku upravu okruga Kolumbija.

- Moraju ih izvesti ih iz zgrade i to moraju da počnu što pre mogu - jasan je on!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 3 godine

Кажу: "Напад на демократију"...? Коју...? Ону по мери Ротшилдових, или Рокфелерових...?

Milorad Culibrk

pre 3 godine

Toliko ste tudje krvi prolili po celom svetu. Red je sad prolijte malo i svoje. Oprosti mi Boze.

gago

pre 3 godine

"Prodajuci"njihovu"demokratiju"po celom svetu zasluzili su i mnogo gore.

Miki

pre 3 godine

Ovo ko da je prekopiran makedonski scenario iz aprila 2017, uostalom Tramp je i dosao na vlast sa laznim vestim iz Velesa u Makedoniji, mada ovo sta radi je samo primer covek koji je los gubitnik, ponasa se ko malo dete

Toca

pre 3 godine

Stihijski kao 9.mart inace da su stranci umesali prste bilo bi daleko ozbiljnije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20