• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.01.2021

08:54

TOTALNA PSIHOZA I STRAH U KAPITOLU! Poslanici će morati da prođu skeniranje na oružje... AMERIČKA DEMOKRATIJA PUCA PO ŠAVOVIMA!

Vesti

TOTALNA PSIHOZA I STRAH U KAPITOLU! Poslanici će morati da prođu skeniranje na oružje... AMERIČKA DEMOKRATIJA PUCA PO ŠAVOVIMA!

Podeli vest

Predsedavajuća Predstavničkog doma Nensi Pelosi rekla je da želi da uvede kazne do 10.000 dolara za poslanike koji budu odbili da prođu kroz skeniranje na oružje na ulazu u Dom, zbog nereda koji su nastali 6. januara kada su Trampove pristalice upale u Kongres

Metalni detektori su postavljeni na ulazu u Dom u utorak uveče kada su kongresmeni raspravljali o opozivu Trampa zbog upada u Kapitol, nakon čega je stradalo pet osoba.

Nekoliko republikanaca je viđeno kako zaobilaze metalne detektore, dok su se drugi žalili zbog čega su postavljeni, preneo je Rojters.

Pelosi je najavila da kada se demokratska većina vrati u Dom nakon 21. januara, izglasaće mandatne kazne za kongresmene koji ne žele da poštuju pravila - 5.000 dolara za prvi prekršaj i 10.000 dolara za drugi prekršaj i taj iznos će im biti odbijen od plate.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zagor

pre 3 godine

Dapače...snagu i oštrinu USA demokratije će da osjete pogotovo sada,Tramp i trampisti...očigledno je da Tramp već sad ima strah,sudeći po njegovim izjavama i nastupima,a snagu çe da osjete i oni koji su direktno podržavali i lobirali za Trampa,kako u USA tako i u drugim državama,npr.srbiji i dijelu BiH

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija