• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.01.2021

09:38

MILO ČINI SVE KAKO BI SE SPASAO! Nakon poraza, Đukanović naredio da se SPALE DOKUMENTA sa najpoverljivijim informacijama!

Vesti

MILO ČINI SVE KAKO BI SE SPASAO! Nakon poraza, Đukanović naredio da se SPALE DOKUMENTA sa najpoverljivijim informacijama!

Podeli vest

Bivša vlast predvođena DPS-om Mila Ðukanovića je nakon poraza na pošlogodišnjim avgustovskim parlamentarnim izborima spalila dokumenta sa najpoverljivim informacijama, pišu danas podgoričke Vijesti

Pozivajući se na neimenovani izvor, list piše da su poverljiva dokumenta spaljivana na Žabljaku, a u pitanju su mere nadzora bez odluke suda.

Iz bezbednosnih krugova Vijestima je, navodi se, rečeno da postoje dokazi da su službenici Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) uništavali materijal te tajne službe.

Sagovornik lista tvrdi da su u pitanju dokumenta sa najpoverljivijim informacijama, koja nisu prolazila zvanične tokove.

Foto: Beta

Milo Đukanović

- U pitanju su mere nadzora bez odluke suda...Najveći deo materijala je uništen - kazao je isti izvor podgoričkog dnevnika.

Tvrdi da navodno postoje dokazi da su službenici Agencije takve podatke uništavali na Žabljaku, neposredno posle parlamentarnih izbora 30. avgusta prošle godine.

Deo crnogorskih medija je ranije takođe pisao da je bivša vlast spalila najpoverljiviju dokumentaciju ANB.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

UHAPŠEN DANILO MANDIĆ, SINOVAC ANDRIJE MANDIĆA!
Planeta

UHAPŠEN DANILO MANDIĆ, SINOVAC ANDRIJE MANDIĆA!

Danilo Mandić, sinovac Andrije Mandića, jednog od lidera Demokratskog fronta, uhapšen je danas u Podgorici po poternici koja je raspisana za njim u avgustu prošle godine, nakon što je, prilikom racije, u jednom podgoričkom lokalu policija kod njega pronašla pištolj, javljaju podgorički mediji

18.01.2021

23:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija