• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

24.01.2021

17:30

(VIDEO/FOTO) DIM KULJA IZ ZGRADE PARLAMENTA U LONDONU? Vatrogasci tvrde da nema mesta za uzbunu i da je reč samo o pari... DA IM VERUJEMO?!

Vesti

(VIDEO/FOTO) DIM KULJA IZ ZGRADE PARLAMENTA U LONDONU? Vatrogasci tvrde da nema mesta za uzbunu i da je reč samo o pari... DA IM VERUJEMO?!

Podeli vest

Iz zgrade britanskog Parlament pušio se dim, a oglasile su se i sirene za uzbunu

Londonska vatrogasna brigada je kasnije za TASS rekla da su izveštaji o dimu "lažni alarm" i da se "samo para" dizala s krova.

Vlada Velike Britanije takođe je potvrdila da je to "samo para", kako navodi "Dejli Ekspres". Međutim, poslanici nisu objasnili zašto se oglasio požarni alarm. 

 

 

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci koji pokazuju dim oko čuvene zgrade parlamenta.

Državno telo za obnovu više puta je upozoravalo da su domovima parlamenta potrebne velike popravke, sa preko 40.000 problema prijavljenih u poslednje tri godine, dodao je list.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija