• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.01.2021

11:44

JUTJUB ZABRINUT ZBOG MOGUĆEG NASILJA U AMERICI! Produžena suspenzija Trampovog naloga, kažnjen i njegov savetnik!

Vesti

JUTJUB ZABRINUT ZBOG MOGUĆEG NASILJA U AMERICI! Produžena suspenzija Trampovog naloga, kažnjen i njegov savetnik!

Podeli vest

Američki sajt za deljenje video klipova Jutjub (YouTube) produžio je suspenziju kanalu bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, a istovremeno i ograničio mogućnost Trampovog savetnika Rudija Ðulijanija da zarađuje od te platforme

Kompanija u vlasništvu Gugla objavila je da je drugi put u poslednje dve nedelje produžila ograničenje kojim se sprečava Tramp da objavljuje video klipove na toj platformi, piše američki Politiko.

On je najpre blokiran 12. januara zbog straha od dodatnog nasilja, a nakon nereda u Kongresu 6. januara i tada je kompanija saopštila da je Tramp blokiran prvi put od tri moguća puta pre stalne zabrane.

Prošlog utorka Tramp je blokiran još jednom na nedelju dana, a jučerašnja zabrana nije vremenski ograničena.

Foto: Reuters/Jonathan Ernest

Rudi Đulijani

Portparolka Jutjuba Ajvi Čoi rekla je da zbog zabrinutosti oko potencijalnog nasilja kanal Donalda Trampa do daljeg ostaje pod suspenzijom.

Istovremeno, kompanija je saopštila da će privremeno zabraniti Ðulijaniju učešće u programu koji mu omogućava da zarađuje od njegovog kanala, a zbog njegovih stavova o prevari na nedavno održanim predsedničkim izborima.

Njemu je zabranjeno učešće 30 dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija