• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Webtribune

04.02.2021

07:00

PUTIN LIŠIO AMERE GLAVNOG ADUTA PROTIV RUSIJE, Šef izraelske službe Nativ otkrio STROGO ČUVANU TAJNU VAŠINGTONA! SAD se uzdaju u još dva aduta!

Vesti

PUTIN LIŠIO AMERE GLAVNOG ADUTA PROTIV RUSIJE, Šef izraelske službe Nativ otkrio STROGO ČUVANU TAJNU VAŠINGTONA! SAD se uzdaju u još dva aduta!

Podeli vest

Bivši šef izraelske službe Nativ, Jakov Kedmi, objasnio je kako je Rusija pod vođstvom predsednika Vladimira Putina lišila Sjedinjene Države ključnog instrumenta pritiska na Rusiju

Već dugo se američka politika prema Rusiji zasniva na tri elementa. Pre svega, Vašington je iskoristio vojnu superiornost kao polugu političkog pritiska na Moskvu.

U isto vreme, Amerikanci su aktivno koristili propagandnu mašinu u nadi da će izazvati unutrašnju „eksploziju".

Spisak se završava ekonomskim pritiskom, zbog kojeg se Sjedinjene Države nadaju da će sputati razvoj Rusije i pogoršati situaciju u zemlji. 

Međutim, pod vođstvom Vladimira Putina, Rusija je napravila snažan proboj u vojno-industrijskom sektoru, rekao je Kedmi.

Stvarajući i usvajajući najnovije strateške i taktičke sisteme, Moskva je lišila SAD svih njihovih vojnih aduta.

ŠTA ĆE NAM PCR, BRZI ANTIGENSKI TESTOVI?! PSI DETEKTUJU ZARAŽENE KORONOM! Uspešni su u 94 odsto slučajeva, bolji su, znači, od...

Sada su Amerikanci jako zabrinuti, jer nemaju čime da odgovore na rakete Cirkon, Kinžal i Avangard. Pentagon takođe nema analoge nuklearnog podvodnog drona Posejdon.

- Proširenje START-3 izbacilo je prvu komponentu sa dnevnog reda. Amerikanci su shvatili da im je vojna akcija protiv Rusije najgora opcija. Tokom proteklih pet godina Moskva je postigla potpunu stratešku superiornost i onemogućila bilo kakav rat iniciran od strane Sjedinjenih Država - rekao je stručnjak.

U ovoj situaciji, jedina šansa Vašingtona da sačuva obraz jeste da vojnu konfrontaciju stavi pod ključ i da je više ne poteže.

LAVROVU "PUKAO FILM" ZAPAD JE PREŠAO SVE GRANICE! Šta ako Moskva primeni američke, francuske ili nemačke metode na protestima...

Međutim, rukovodstvo Rusije ne bi trebalo da likuje, jer će, izgubivši jedan instrument za suprotstavljanje Rusiji, Sjedinjene Države pojačati napore u preostalim oblastima, rezimirao je Kedmi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija