• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

10.02.2021

21:09

KAKO ĆE NA OVO REAGOVATI PUTIN?! UKRAJINA PONUDILA NATO DA KORISTI VAZDUŠNI PROSTOR IZNAD KRIMA! Poziv na treći svetski rat!

Vesti

KAKO ĆE NA OVO REAGOVATI PUTIN?! UKRAJINA PONUDILA NATO DA KORISTI VAZDUŠNI PROSTOR IZNAD KRIMA! Poziv na treći svetski rat!

Podeli vest

Ukrajina predlaže NATO-u da koristi vazdušni prostor iznad Krima za svoje operacije, izjavio je ministar za infrastrukturu Ukrajine Vladislav Kriklij

Ministar je tokom sastanka sa zamenikom generalnog sekretara NATO-a za odbrambenu politiku i planiranje Patrikom Ternerom rekao da se Ukrajina drži kursa integracija u evroatlantske sisteme kolektivne bezbednosti i da je jedno od najvažnijih pitanja - razmena podataka o vazdušnom saobraćaju.

PANIKA U PRIŠTINI! PRIJATELJI SRBIJE PREUZIMAJU KOMANDU NA KOSMETU! Orbanovi vojnici brinuće o bezbednosti Srba!

- Uzimajući u obzir ažurirani bilten o bezbednost letova EASA (Evropska agencija za vazduhoplovnu bezbednost) u Simferopoljskom regionu kontrole leta i ukidanja ograničenja Federalne uprave za civilnu avijaciju SAD za letove u Simferopoljskom području, predlažemo da se taj deo vazdušnog prostora koristi za vazdušne operacije NATO-a: za transport snaga, opreme, tereta i tome slično. Nadamo se na podršku NATO-a u praćenju vazdušne situacije duž ruske granice - prenosi reči Kriklija pres-služba Ministarstva infrastrukture.

HRVATSKI ISTORIČAR: AKO SRBIJI POKUŠAJU DA OTMU KOSOVO, DOĆI ĆE DO SUKOBA! Goran Šarić sahranio i kritičarte "Dare iz Jasenovca"!

Vladislav Kriklij i Patrik Terner imali su sastanak tokom radne posete ukrajinske vladine delegacije Briselu na čelu sa premijerom Denisom Šmigaljom.

Podsetimo, Krim je postao deo Rusije 2014. godine, nakon referenduma na kojem je ubedljiva većina stanovnika ovog poluostrva glasala za ulazak u sastav Ruske Federacije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mauser

pre 3 godine

Ukrajina je samostalna država i ima pravo raspolagati svojim nebom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija