• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.02.2021

16:57

DODIK UPUTIO PORUKU SRBIMA NA KOSOVU I METOHIJI: Glas za Srpsku listu - glas za sve Srbe!

Vesti

DODIK UPUTIO PORUKU SRBIMA NA KOSOVU I METOHIJI: Glas za Srpsku listu - glas za sve Srbe!

Podeli vest

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao je Srbe na Kosovu i Metohiji da glasaju za Srpsku listu, koja, kako je istakao, predstavlja srpsko jedinstvo i brani nacionalne interese srpskog naroda

Dodik je, uoči sutrašnjih izbora na KiM, poručio da glas za Srpsku listu znači glas za sve Srbe ma gde da se oni nalazi, jer je svima cilj opstanak Kosova i Metohije, prenosi RTRS.

- Samo zajedno i jedinstveno možete braniti svoju zemlju i očuvati identitet Srba na Kosmetu. Mi iz Republike Srpske pružamo punu podršku zvaničnom Beogradu koji upućuje jasne pozive da sutra izađete na izbore i glasate za jedinstvenu Srpsku listu - naveo je Dodik.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAPAD SA OPASNIM NAMERAMA! Šta se krije iza ČISTKE SRBA iz pravosuđa BiH?!
Balkan

NAPAD SA OPASNIM NAMERAMA! Šta se krije iza ČISTKE SRBA iz pravosuđa BiH?!

Posle smene srpskog predstavnika sa mesta predsedavajućeg Visokog sudskog i tužilačkog saveta BiH, Srba više nema u tamošnjem pravosuđu. Od ukupno osam pravosudnih institucija u BiH pet vode Bošnjaci, dve Hrvati, a jednu predstavnik drugih naroda. Ovaj atak sa opasnim namerama na RS pokušaj je Bošnjaka da na sledećim izborima dobiju "srpskog Komšića" Атак са опасним намерама: Шта се крије иза чистке Срба из правосуђа БиХ

12.02.2021

20:17

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija