• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2021

14:51

KINA KRIJE ISTINU O KORONI? Sumnja se da SZO nije imao pun pristup podacima o pandemiji

Vesti

KINA KRIJE ISTINU O KORONI? Sumnja se da SZO nije imao pun pristup podacima o pandemiji

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Velike Britanije Dominik Rab izjavio je da deli zabrinutost sa SAD da li je Kina omogućila pun pristup podacima istražnom timu Svetske zdravstvene organizacije (SZO)

- Delimo zabrinutost da li će istražni tim SZO imati punu saradnju i dobiti odgovore za kojima traga i stoga ćemo nastaviti da vršimo pritisak da im se omogući potpuni pristup podacima koji su im potrebni - poručio je Rab u intevjuu za Bi Bi Si, prenosi Rojters.

Član istražnog tima SZO Džon Votson izjavio je u drugom intervjuu za Bi Bi Si da su istražitelji dobili veliki broj informacija i analizirali prve slučajeve kovida-19 iako im kineske vlasti nisu stavile na uvid sirove podatke.

- Bilo bi neobično da su nam predali sirove podatke, ali imali smo pristup velikom broju informacija tokom detaljnih diskusija sa našim kineskim sagovornicima - rekao je Votson.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

E kad SZO nije nasla dokaze da je Korona potekla iz Kine, a Kina sad trazi da se ista istraga obavi i u SAD i Britaniji sad se Englezi prave Englezi po a kažu da Kina nije prezentirala sva dokumenta. Pa neide bas tako lako da Kini smestite lazne dokaze kao Iraku za hemijsko oruzje i Libiji isto tako. Srbiji ste smestili Racak.

HN

pre 3 godine

Симптомастично је како "наши" медији некритички преписују "жеље и честитке" са запада!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija