• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

19.02.2021

16:26

BERANE BILO ODUŠEVLJENO MEČIĆIMA, A ONDA SU SE POJAVILI KRVOLOCI! Policija uhapsila Crnogorce koji su ubili juče mečku! /VIDEO/

Vesti

BERANE BILO ODUŠEVLJENO MEČIĆIMA, A ONDA SU SE POJAVILI KRVOLOCI! Policija uhapsila Crnogorce koji su ubili juče mečku! /VIDEO/

Podeli vest

Beranska policija uhapsila je M. Č. (30) i D. G. (36) za koja se sumnja da su juče ubili medveda. Oni su osumnjičeni da su ubili mečku koja je sa mečićima viđena u Beranama

Beranska policija uhapsila je M. Č. (30) i D. G. (36) za koja se sumnja da su juče ubili medveda. Oni su osumnjičeni da su ubili mečku koja je sa mečićima viđena u Beranama.

Kako su kazali iz policije, u službene prostorije dovedeno je šest osoba u cilju rasvetljavanja krivičnog dela kvalifikovanog kao ubijanje i mučenje životinja i razaranje njihovog staništa, prenose podgoričke "Vijesti".

- Nakon preduzetih mera i radnji za ovo krivično delo osumnjičena su lica M. Č. (30) i D.G. (36) iz Berana. Od M.Č. je oduzeta lovačka puška, oružni list, kao i mobilni telefon. Osim toga, izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koriste M. Č, R. R. (50), R. Č. (53) i D. G. Kod M. Č. je pronađen redenik sa 12 komada lovačke municije, te i 10 komada puščane municije koji su oduzeti radi veštačenja. Pretresom prostorija koje koristi R. R. pronađene su četiri lovačke puške, optički nišan, dva okvira municije i 30 komada patrona koji predmeti su takođe oduzeti radi veštačenja - saopšteno je iz Uprave policije.

Navodi se da su osumnjičeni M. Č. i D. G. su privedeni postupajućem tužiocu uz krivičnu prijavu nakon čega im je određeno zadržavanje do 72 sata.

Prema crnogorskom Zakonu o divljači i lovstvu, trajno je zabranjen lov na mečku s mečetom do dve godine starosti i na mužjaka i ženku do dve godine starosti.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beranac

pre 3 godine

Kako crnogorci kad su srbi.Budite realni nemorate sve vesti da izvrćete.Zar ima crnogoraca u Berane.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija