• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

03.03.2021

20:06

(VIDEO) ŠTA SE OVO DEŠAVA, NOVI SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU! Nekoliko sati ranije razorni potres urnisao  Mesohoriju, porušene kuće, putevi, crkve...

Vesti

(VIDEO) ŠTA SE OVO DEŠAVA, NOVI SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU! Nekoliko sati ranije razorni potres urnisao Mesohoriju, porušene kuće, putevi, crkve...

Podeli vest

Novi snažni zemljotres snage 5,2 stepena Rihterove skale pogodio je danas Grčku, a prema navodima tamošnjih medija, potres se dogodio u Elasoni

Podsećanja radi, jak potres pogodio je ranije danas tu zemlju oko 11:15 sati, a epicentar potresa bio je 121 kilometar jugozapadno od Soluna.

Podsetimo, u Mesohoriju koje se nalazi nedaleko od Elasone u Grčkoj, koju je danas pogodio razoran zemljotres, uništeni su mnogi domovi, a meštani sa strahom gledaju u crkvu Svetog Dimitrija koja preti da se svakog časa sruši.

Snažan zemljotres jačine 6 stepeni po Rihteru izazvao je stravičnu štetu u ovom mestu, a ništa bolje nije prošao ni Damasi gde su se neke kuće skroz urušile, prenose grčki mediji koji su objavili fotografije nakon stravičnog potresa.

HOROR U ŠVEDSKOJ, IZBODENO NAJMANJE OSAM LJUDI! SUMNJA SE DA JE REČ O TERORISTIČKOM NAPADU!

Potres se dogodio nešto posle 12 časova a osetio se širom Grčke, ali i Balkana. Pojedini građani Crne Gore, ali i Srbije svedoče da su osetili kako drhti tlo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 3 godine

Otkad Hrvatska lutrija posluje po selima u Grčkoj?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija