• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.03.2021

11:42 >> 12:06

FBI OBJAVIO SNIMAK! Ovo je čovek koji je postavio bombe na Kapitolu, ponuđena novčana nagrada za informacije o njemu! /VIDEO/

Vesti

FBI OBJAVIO SNIMAK! Ovo je čovek koji je postavio bombe na Kapitolu, ponuđena novčana nagrada za informacije o njemu! /VIDEO/

Podeli vest

FBI je objavio snimke osobe koja je postavila bombe na Kapitolu

Američki FBI je objavio nove snimke osobe koja postavlja improvizovane eksplozivne naprave ispred sedišta republikanskog i demokratskog nacionalnog odbora noć pre januraskog napada na Kapitol, prenosi CNN.

CNN navodi da je FBI saopštio da je na objavljenim snimcima maskirana osoba s kapuljačom koja 5. januara podmetnula dve bombe u blizini sedišta Demokratske i Republikanske stranke, a na videozapisu je prikazano kako se u jednom trenutku ona zaustavlja kako bi obrisala naočare, a zatim sedi na klupi u blizini.

„Nadamo se da će nam danas objavljene informacije pomoći u prepoznavanju osumnjičenog ili u dobijanju nekih informacije o njemu", rekao je Pomoćnik direktora FBI Stiven D''Antuono prenosi CNN.

CNN navodi da je FBI zamolio za pomoć građane i ponudio nagradu od 100.000 dolara za više informacija o počinitelju, a još uvek nije poznato zašto bombe nisu eksplodirale.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

americka propaganda to su oni izmislili proturaju kao istinu da optuze Trampa jedinog koji za 4 godine nije poiveo ni jedan rat u zadnjih 60 godina zato su americki krimosi i srusili Trampa da mogu da se bogate ratujuci

OBJAVLJENI NIKAD VIĐENI SNIMCI IZ KAPITOLA! Šipkama gađali policiju, dozivali Nensi, pa postavili vešala i vikali: "OBESITE PENSA"! /VIDEO/
Planeta

OBJAVLJENI NIKAD VIĐENI SNIMCI IZ KAPITOLA! Šipkama gađali policiju, dozivali Nensi, pa postavili vešala i vikali: "OBESITE PENSA"! /VIDEO/

Demokrate iz Predstavničkog doma, koje u Senatu predstavljaju optužnicu protiv bivšeg predsednika Donalda Trampa, prikazale su do sada neobjavljeni video snimak nasilja dela Trampovih pristalica tokom upada u Kapitol hil, na kojem se vide kako traže predsednicu Predstavničkog doma Nensi Pelosi i tadašnjeg potpredsednika SAD uzvikujući “Obesite Majka Pensa”.

11.02.2021

09:29

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija