• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/mirrorr.co.uk

10.03.2021

13:31

PILOT PREŽIVEO 36 DANA U AMAZONSKOJ PRAŠUMI! Šokirali se kad su ga pronašli, jedna stvar ga je održala u životu! /VIDEO/

Vesti

PILOT PREŽIVEO 36 DANA U AMAZONSKOJ PRAŠUMI! Šokirali se kad su ga pronašli, jedna stvar ga je održala u životu! /VIDEO/

Podeli vest

Brazilski pilot Antonio "Toninjo" Sena, čiji se avion srušio usred prašume Amazon, proveo je 36 dana u divljini. Kada su ga konačno pronašli, imao je 25 kilograma manje

Kako prenose lokalni mediji, Sena je 28. januara poleteo iz Alenkvera, na severnoj obali reke Amazon, a zaputio se ka gradu Almeirimu u "cesni 210". Međutim, motor je otkazao, pa je morao prinudno da sleti.

Tokom 36 dana jeo je hleb koji je imao kod sebe. Pronašla ga je grupa zemljoradnika koja je zapalila lomaču i tako privukla pažnju spasilačkog tima.

Kada su ga konačno uočili, bio je vidno iscrpljen, dehidriran i slab. Brazilska televizija prenela je njegov ponovni susret sa porodicom pre nego što je prebačen u bolnicu.

"Jedino što me je održavalo u životu je moja ljubav prema porodici i želja da vidim roditelje, sestru i brata", rekao je pilot koji je doživeo ovu nesreću dva dana pred 36. rođendan.

"Želim da zahvalim svima koji nisu odustali od mene", poručio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija