• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

24.03.2021

22:43

AKO STE I IMALI DILEMU, REŠENA JE! KAMALA HARIS JE LIDER SAD! Bajden služi za slikanje, ali sve ključne poslove obavlja Kamala!

Vesti

AKO STE I IMALI DILEMU, REŠENA JE! KAMALA HARIS JE LIDER SAD! Bajden služi za slikanje, ali sve ključne poslove obavlja Kamala!

Podeli vest

Predsednik Džo Bajden danas je doneo odluku da potpredsednica Kamala Haris predvodi američku saradnju sa Meksikom i zemljama „severnog trougla" Centralne Amerike u pokušaju da se zaustave migracije u SAD

Rojters prenosi da je Bajden svoju odluku objavio na sastanku svog imigracionog tima u Beloj kući, a Kamali Haris je dodeljena ista uloga koju je on imao kao potpredsednik tadašnjeg predsednika Baraka Obame.

Američki predsednik je rekao da će Sjedinjenim državama biti potrebna pomoć iz Meksika i zemalja severnog trougla Hondurasa, Gvatemale i Salvadora u rešavanju problema migranata, te da se sa Kamalom Haris dogovorio da predvodi diplomatske napore i sarađuje sa tim zemljama, navodi agencija.

ITALIJANI BESNI NA AMERE, KORONA NAS KOSI, A VI UMESTO VAKCINA ŠALJETE NUKLEARNO ORUŽJE! Vama su samo Rusi i Putin na pameti, aman!

Od stupanja na dužnost u januaru, Haris se najviše bavila usvojenim paketom ekonomske pomoći za ublažavanje posledica koronavirusa, prvim velikim zakonom koji je predsednik potpisao, a takođe je preuzela aktivnu ulogu u podsticanju Amerikanaca da se vakcinišu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 3 godine

Bajden ce uskoro da se pivuce sa mesta predsednika i sve nadleznosti ce preneti na Kamalu,a sve pod izgovorom loseg sopstvenog zdravlja. Tako da ce Kamala biti predsednik USA sigurno. Pitanje je samo koliko dugo,2 ili 3 godine. To je plan demokrata da konacno dobiju prvu zenu predsednika Amerike,posto Hilari to nije poslo za rukom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija