• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2021

16:48

ŠIPKA ZA STRIPTIZ, TAJNA IMENA i ŠEKSPIROVI SONETI! Britanija bruji o aferi studentkinje i premijera Džonsona, isplivali sočni detalji! (VIDEO)

Vesti

ŠIPKA ZA STRIPTIZ, TAJNA IMENA i ŠEKSPIROVI SONETI! Britanija bruji o aferi studentkinje i premijera Džonsona, isplivali sočni detalji! (VIDEO)

Podeli vest

Preduzetnica Dženifer Arkuri upoznala je britanskog premijera dok je bio gradonačelnik Londona. Ušli su u strasnu aferu koja je trajala godina. Boris Džonson je sa njom varao tadašnju suprugu, pomogao joj da razvije posao i onda zbrisao

- Volela sam ga, obožavala - tvrdi američka preduzetnica Dženifer Arkuri (35), jedna od bivših ljubavnica Borisa Džonsona koja je tek sada progovorila o svojoj četvorogodišnjoj vezi sa britanskim premijerom.

Upoznali su se u Londonu 2011. godine, gde je Arkuri došla na poslovne studije. Džonson je tada bio gradonačelnik i u braku sa drugom suprugom, advokaticom Marinom Viler. Par se upoznao na skupu gde je Džonson držao govor.

- Ušao je u dvoranu raščupane kose i tada sam prvi put videla na delu čaroliju Borisa Džonsona. Sve devojke su vrištale, a ja sam se probila u prvi red i rekla: ‘Zdravo, zovem se Dženifer, ako me ne poznaješ, sada me znaš - rekla je Dženifer.

Šifra Aleksandar Veliki

Nekoliko meseci kasnije počela je da volontira u kampanji za Džonsonov reizbor za gradonačelnika Londona. Kaže da su varnice tada krenule. U telefonu joj je bio upisan kao "Aleksandar Veliki".

- Voleo je i moje telo i moj um, već na prvom dejtu nije mogao da skine ruke sa mene - ispričala je Arkuri.

Foto: Printscreen/Youtube/ dailymirror

Dženifer Arkuri

Pamti da je na prvi dejt u bar Džonson došao sa kacigom za motor na glavi, da je kasnio i od nje pozajmio novac da plati piće. Kasnije se nije ustručavao da je ljubi po ulici i izvori na večere u skupe restorane.

- Baš me briga, ovo je moj grad i želim da izlazim sa tobom. Ti si jedina Amerikanka koju sam ikada voleo - ispričala je Arkuri za Miror i otkrila sočne detalje: Posle prvog seksa u njenom stanu, Džonson je dugo tražio čarapu zaturenu tokom naleta žudnje. Dženifer ga je jedva izgurala iz stana da bi par sati kasnije razbašureni Boris sedeo blaženo između supruge Marine i princeze Ane na otvaranju Paraolimpijskih igara.

Arkuri je ispričala i da je u svom stanu imala šipku za striptiz kako bi uveseljavala gradonačelnika. Par se viđao jednom nedeljno a ostalim danima Džonson se naslađivao vrelim fotkama svoje 21 godinu mlađe ljubavnice. Razmenjivali su seksi poruke a u trenucima strasti recitovali bi Šekspirove sonete, prenosi Glorija.

Dženifer je u međuvremenu postala preduzetnica a u tome joj je pomogao i njen ljubavnik koji se često pojavljivao na konferencijama o novim tehnologijama koje je organizovala i govorio na njima. Takođe ju je vodio sa sobom na službena putovanja koja su platili britanski poreski obveznici.

Kada su mediji počeli da ih razvlače, Džonson se povukao

- Sramota, poneo se kao najgora kukavica. Veliki vođa je harizmatičan i hrabar. Nijednu od ovih reči ne bih koristila da opišem Borisa Džonsona. On je najobičniji razvodnjeni rezanac i krajnje je vreme da to prepoznamo. Bili smo u intimnoj vezi četiri godine, volela sam ga, i to s dobrim razlogom, ali čovek za kojeg sam mislila da ga poznajem više ne postoji - ogorčeno je ispričala bivša ljubavnica.

Par je raskinuo 2016. i Arkuri se vratila u SAD gde se udala i dobila dete. Dve godine posle raskida, Džonson joj je navodno poslao poruku:

- Nedostaješ mi i trebaš mi - Odgovor nije dobio, a sada se očekuje njegova reakcija na intervju bivše devojke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20