• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/daily mail

07.04.2021

11:05

ODLUČENA SUDBINA GOLIH DEVOJAKA U DUBAIJU! Kazna im je izrečena munjevitom brzinom, ovo se retko dešava!

Vesti

ODLUČENA SUDBINA GOLIH DEVOJAKA U DUBAIJU! Kazna im je izrečena munjevitom brzinom, ovo se retko dešava!

Podeli vest

Manekenke koje su nedavno uhapšene u Dubaiju zbog projekta na kom su radile, a koji je uključivao i to da gole poziraju na balkonu solitera u prestižnom delu Dubaija, ipak neće završiti iza rešetaka, kako je javnost prvobitno očekivala.

Podsetimo, policija u Dubaiju privela je najmanje 11 žena mahom iz Ukrajine, Rusije, Moldavije i Belorusije, koje su usred dana pozirale gole i to pod rukovodstvom fotografa Alekseja Kontsova (33).

Ipak, čitava grupa je uključivala više od 20 žena, a to dokazuju i eksplicitne fotografije sa samog snimanja koje su se brzinom svetlosti raširile na društvenim mrežama, kako u Emiratima, tako i širom sveta, a posebno u Evropi odakle većina devojaka i potiče. Oni su optuženi za javni razvrat i širenje pornografije, a u Emiratima gde je pravni zakon zasnovan na islamskom zakonu, odnosno Šerijatu, stranci završavaju u zatvoru i zbog blažih krivičnih dela.

Posle neobično brze istrage glavni tužilac Dubaija Esam Isa al Humaidan najavio je da će oni koji stoje iza fotografisanja biti deportovani u svoje matične zemlje, bez daljih objašnjenja. Policija je odbila da zvanično identifikuje privedene, no neke od njih imenovali su ruski mediji.

Grupna fotografija nazvana "Mala porodica" otkrila je i identitete nekih od devojaka. Na njoj su dve Ukrajinke, Jana i Dijana, i još tri njihove zemljakinje manekenke: 19-godišnja Darija Korunženko, Ekaterina Kašenko i Sofija Tkačuk. Sve identifikovane Ukrajinke na društvenim mrežama su objavljivale fotografije i snimke iz Dubaija.

Ovo se retko dešava!

Brza deportacija je retka za pravni sistem u Dubaiju, slučajevi poput ovog uglavnom završavaju na sudu, ili se na drugi način rešavaju pre deportacije.

 

 

Inače, Dubai je glavno odredište za svetske Instagram influneserke i modele koji na svoje profile rado kače provokativne i izazivno fotografije iz luskuznih hotela širom obale Persijskog zaliva. Ali ova popularna turistička destinacija često je i predmet kontroverze s obzirom na to da je ponašanje većine turista u kontrastu sa strogim pravilima islama i tamošnjim zakonima koji se tiču ponašanja i izražavanja u javnosti.

Skandal sa grupnom golišavom fotografijom dogodio se samo nekoliko dana pre Ramazana - svetog meseca u muslimanskom svetu, i u trenutku kada je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski stigao u zvanično posetu u obližnji Katar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka
opravdano odsustvo?!

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka

Suđenje Ivanu Jovanovuću (49) iz selja Voljčinca kod Žitorađe optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Mile Novaković (81), bivši direktor niške tekstilne firme „Niteks“, odloženo je danas pošto je okrivljeni posredstvom advokatice sudskom veću Osnovnog suda u Nišu dostavio izveštaj lekara u kome se navodi da ne može da prisustvuje ročištu zbog operacije kuka. Nastavak suđenja zakazan je za 4. jul.

18.04.2024

14:32

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija