• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

07.04.2021

17:32

AstraZeneka OBUSTAVILA VAKCINACIJU u Britaniji za mlađe od 30 godina!

Vesti

AstraZeneka OBUSTAVILA VAKCINACIJU u Britaniji za mlađe od 30 godina!

Podeli vest

Imunizacija protiv kovid-19 vakcinama Univerziteta Okford i AstraZeneke, kod mlađih od 30 godina biće danas zaustavljena na osnovu preporuka Britanske agencije za lekove i medicinske proizvode (MHRA), javili su britanski dnevnik "San" i Skaj njuz

Agencija navodi da će, umesto AstraZenekom, osobe koje imaju između 18 i 29 godina biti vakcinisane Fajzerovom ili Moderninom vakcinom, preneo je Rojters.

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da će pažljivo slediti savete o vakcini Univerziteta Oksford i AstraZeneke MHRA i JCVI (Zajedničkog komiteta za vakcinaciju i imunizaciju), ali da ne veruje da će morati da menja raspored za ublažavanje restriktivnih mera.

- Mislim da je presudna stvar da se sasluša šta naučnici i lekari, medicinski strucnjaci imaju da kažu - istakao je Džonson.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija