• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.04.2021

22:49

UUU POGLEDAJTE KO JE SEKSI DEVOJKA KOJA JE POZIRALA NAGA U DUBAIJU! Advokatica porodici rekla da ide na odmor, a oni je  prepoznali po samo jednoj stvari! /VIDEO/FOTO/

Vesti

UUU POGLEDAJTE KO JE SEKSI DEVOJKA KOJA JE POZIRALA NAGA U DUBAIJU! Advokatica porodici rekla da ide na odmor, a oni je prepoznali po samo jednoj stvari! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Jedna od manekenki koja je pozirala gola na balkonu u Dubaiju je i Ukrajinka Jana Graboščuk (27), inače advokat, koju su članovi porodice prepoznali po tetovaži

Ona im je rekla da ide na godišnji odmor, ali ne i da će se razgolititi na foto-snimanju, tako da su bili prilično šokirani, prenose strani mediji.

Podsetimo, najmanje 20 manekenki je nedavno uhapšeno u Dubaiju zbog projekta koji je uključivao i da gole poziraju na balkonu solitera u prestižnom delu Dubaija. Iako im je pretila zatvorska kazna, ipak se neće naći iza rešetaka, ali će biti deportovane u matične zemlje.

Janin brat Taras (20) kaže da je cela porodica bila šokirana kada su videli golišave slike.

"Otišla je na odmor, i ne znam šta se posle dogodilo. Jeste, planirala je tamo neko snimanje, ali nisam imao više informacija o tome", kazao je.

 

 

Inače, Jana je diplomiran pravnik, ali kako prenosi Miror, nije uspela posle studija da pronađe posao, pa je radila kao konobarica i hosetsa. Pre oko godinu dana počela je da se bavi modelingom, a na društvenim mrežama je objavljivala slike sa luksuznog boravka u Dubaiju.

Podsetimo, u foto-sešnu koji je izazvao buru širom sveta učestvovale su žene mahom iz Ukrajine, Rusije, Moldavije i Belorusije, a usred dana su pozirale gole fotografu, ukrajinskom plejboju Vitaliju Grečinu. Prema dostupnim informacijama, ovaj samoprozvani američki politički strateg je poreklom iz Kijeva, ali je veći deo svog života proveo u Americi.

 

 

U jednom intervjuu je otkrio da je imao prisan odnos sa bivšim američkim predsednikom Barakom Obamom, pa čak i da je pomagao u finansiranju predizborne kampanje tog demokratskog političara.

Fotograf i manekenke su optuženi za javni razvrat i širenje pornografije, a u Emiratima gde je pravni zakon zasnovan na islamskom zakonu, odnosno, Šerijatu, stranci završavaju u zatvoru i zbog blažih krivičnih dela.

Posle neobično brze istrage glavni tužilac Dubaija Esam Isa al Humaidan najavio je da će oni koji stoje iza fotografisanja biti deportovani u svoje matične zemlje, bez daljih objašnjenja. Policija je odbila da zvanično identifikuje privedene, no neke od njih imenovali su ruski mediji.

VIdeo možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija