• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

12.04.2021

11:47

KULT CRNE GORE POSTOJI VEĆ MILENIJUM! Mlada komitkinja "OBJASNILA" zašto blokiraju saobraćaj! /VIDEO/

Vesti

KULT CRNE GORE POSTOJI VEĆ MILENIJUM! Mlada komitkinja "OBJASNILA" zašto blokiraju saobraćaj! /VIDEO/

Podeli vest

Mlada komitkinja potpisana kao Nataša Karadžić, kazala je da su izašli da blokiraju saobraćaj, jer žele da odbrane "sve crnogorsko“

- Otpor fašizmu, otpor svega što negira crnogorski identitet, crnogorski jezik, crnogorsko postojanje, crnogorsku crkvu i kult Crne Gore koji postoji već milenijum - kazala je energično Karadžić.

Ona je kazala da se bore protiv onih, što su barjačili tuđim zastavama, veličali tuđu državu. Nećemo im to dozvoliti, kazala je Karadžić.

 

Upitana da li je svjesna da se ovim krše epidemiološke mjere, ona je istakla da nema kršenja mjera.

- Mi apsolutno ne kršimo nikakve epidemiološke mjere, s obzirom da smo svi ispoštovali ono, a to je da smo bili dostojanstveni, ugledni ove Crne Gore napaćene države i trpjeli smo bunt i revolt onih koji su klicali, raznosili mošti i klečali po ulica - kazala je Karadžić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Buklja

pre 3 godine

Gledajte nijesmo mi od juce ? Ima li negde da se kupi hrnohorski bukvar?

Milan63

pre 3 godine

Ovoj mladoj i, očigledno, antisrpski uspaljenoj đevojci ne smetaju albanske zastave po Crnoj Gori. Kaže da brani kult Crne Gore. Pa ne žive u Crnoj Gori samo Crnogorci, kao što ni u Srbiji ne žive samo Srbi. A mogla bi malo da o svojoj istoriji pročita Njegoša i Marka Miĺjanova, a ne Sekulu Drljevića i Štedimliju.

crnogorac

pre 3 godine

anti-fašisti sa hitlerovim nacistima musolinijevim fašistima pavelićevim ustašama??????????????????? mnogo brate /anti/fašizma

Sweden

pre 3 godine

Kad covek posmatra ovu situaciju u Crnij Gori upita se , dali postoji normalan gradjan Srbije koji bi otisao da provede svoj godisnji odmor u ovako nesredjenu i mrznjom opcinjenu drzavu ? Pored tako finih i lepih destinacija da izabere Crnu Goru gde ga nazivaju svakojakim pogrdnim imenima i omalovazavaju ! Nikad vise letovati u Crnoj Gori !!!!

Milan63

pre 3 godine

Saglasan sam sa Vašom ljutnjom, ali uzmite u obzir da tamo gde su Srbi dobrodošli na Crnogorskom primorju je pretežno srpsko stanovništvo, Budva, Herceg Novi itd. A ove komitske šovinističke grupacije što buču protiv Srba i seju mržnju su nešto što je otpalo od srpskog roda i to treba zaobići da se ne bi u to ugazilo.

Bane

pre 3 godine

Slavite Tita koji vam je dao i naciju i državu, koje nikad nisu postojele, a danas su sprdnja. Najpametnije da ovaj milogorski šljam pokupite iz SRBIJE i vratite u albansku milogoru!!!

Aranđel

pre 3 godine

Vidi joj prezimena 100% SPBSKO, čisto ko sunce zlatno. Neka greška u genetici se potkrala kad je tata pravio.

KIR SRBIN

pre 3 godine

Пошто имате миленијуме, само да напоменем да су прве КОМИТЕ били Срби, а ви можете бити усташе, балисти, јер своје немате ништа или сте пљунули на то, "комиткињо" !

Mapko

pre 3 godine

"Otpor fašizmu, otpor svega što negira crnogorski identitet, crnogorski jezik, crnogorsko postojanje, crnogorsku crkvu i kult Crne Gore koji postoji već milenijum" Ni jedan dukljanin-fasista nikad nije umeo da odgovori na prosto pitanje "kada je stvorena ta njihova crnogorska crkva" ? A ja cu vam reci, nikada i necete IKAD naci bilo koji dokumenat o autokefalnosti Cg crkve, jel to se nikad nije desilo, da ste autokefalan, morate biti priznati od razne autokefalne crve, poput Vaseljenske, Jeruzalemske, Antiohijske patrijarsije, a taj datum priznanje CG Crkve, ne postoji, jel se nikad nije desio. Ne moze krajlj, knez, predsednik da stvori patrijarsiju ni ti da je stvori, zna se kako se to desava u pravoslavlje. Drugo kaze ova curica "kult crnogore" pa do prvog svetskog rata u CG smo imali preko 98% Srba u CG, pa o cemu ta devojka prica ? A da ne pricam o crnogorski jezik, to je tek farsa i cirkus. Nego da nam docitna devojka malo objasni zasto pristalice dukljanske ideologije pevaju ustaske pesme a pozivaju se na antifasizam ? Njih, "dukljanski fasista", nema ni 10% u CG, a vidi se na ulicama i njihovim skupovima, nisu sposobni da skupe 100 osobe na kvadratu, no oni su ekstra manjina i to "neo-ustaska" manjina, a popis stanovinistvo ce nam do dokazati, da su Srbi vecinski narod u CG. Za kraj, zamislite sta su njihove svetinje, ovim dukljanima, diktatorski-ustaski zakoni , ovde zakon o drzavljanstvo, umesto da brane nesto sto je duhovno, istorijsko, oni se sprdaju sa takvim nebulozama.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija