• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2021

22:17

REKORDNA ZAPLENA KOKAINA U HRVATSKOJ! U luci Ploče policija pronašla 500 kilograma narkotika u kontejneru banana iz Južne Amerike!

Vesti

REKORDNA ZAPLENA KOKAINA U HRVATSKOJ! U luci Ploče policija pronašla 500 kilograma narkotika u kontejneru banana iz Južne Amerike!

Podeli vest

U Luci Ploče u Hrvatskoj, nedaleko od Dubrovnika, zaplenjeno je rekordnih oko 500 kilograma kokaina koji je dopremljen u kontejneru banana iz Južne Amerike, a zaplenjen je još prošle nedelje, ali policija s tom informacijom nije dosad izlazila u javnost

Niko nije preuzeo kokain, pa za razliku od prethodnih slučajeva, nije još bilo hapšenja, preneo je Jutarnji list.

Kokain su otkrili carinci prilikom redovne kontrole kontejnera.

Za sutra u 14.00 sati u Dubrovačko-neretvanskoj policijskoj upravi sazvana je konferencija za novinare na kojoj će biti objavljeni detalji ove akcije.

Ovo je treća akcija u kojoj je razbijen lanac krijumčara kokaina koji iz zemalja Južne Amerike brodovima dolazi u Luku Ploče.

Niko iz prethodnih zaplena u Pločama ne povezuje se s ovom najnovijom.

Jutarnji list navodi da su verovatno, osim dubrovačke policije i Odeljenja za droge MUP-a Hrvatske, u ovu akciju bile uključene i neke svetske poznate agencije za suzbijanje trgovine narkoticima, poput americke DEA-e, koja ima i regionalnu kancelariju u ambasadi SAD u Zagrebu i koja osim Hrvatske pokriva i ceo region.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija