• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

24.04.2021

18:35

ZVANIČNO JE! Bajden PRIZNAO: Masakr Jermena bio je GENOCID!

Vesti

ZVANIČNO JE! Bajden PRIZNAO: Masakr Jermena bio je GENOCID!

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden saopštio je da su otomanske turske snage počinile genocid nad Jermenima 1915. godine

Bajden je tako postao prvi američki predsednik posle 40 godina koji je zvanično priznao genocid nad Jermenima, uprkos protivljenju Turske

- Milion i po Jermena deportovano, masakrirano i oterano u smrt u kampanji istrebljenja - U stoji u saopštenju koje je objavila Bela kuća.

​- Američki narod odaje počast svim Jermenima koji su izgubili živote u genocidu koji je počeo pre 106 godina - navodi se u saopštenju.

Uskoro opširnije...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 2 godine

A šta je bilo sa INDIJANCIMA? To su počinili ameri.

laki

pre 2 godine

Ne samo indijancima. Bajden da prizna genocid u Vijetnamu, Koreji, Kambodji koji su oni ucinili u 20-om veku. Pazlocineprotiv čovečnosti u SR Jugoslaviji, Libiji, Avganistanu, Siriji Egiptu u 20-om i 21. Veku. Zlocin prema sbojim civilima 11. Septembra. Tek posle toga moze da se javi i da optuzuje druge.

Zajko Kukurajko

pre 2 godine

e moj Laki, kad bi Bajden & co sve to priznali, nastala bi prava Velika Britanija od male Engleske, zamisli samo, Indiju bi prešišali po gustinu naseljenosti, [a USA skoro ispraznili, ostali samo "genocidisani" Indijanci i "zarobljeni" Crnci, mogu da biraju kuće po Floridi i Kaliforniji] e moj Laki, ništa od toga, Bajden je to samo kabojagi priznao, no ne brini, kraj se i njima nazire... ... ... osećaju oni to, unervozili se, gori im pod nogama !!!

Zajko Kukurajko

pre 2 godine

pogledajte naslovnu sliku: upro Bajden kažiprstom na ostatak sveta, a na njega pokazuju tri prsta njegove usmrdele šake! senilan jadnik, ne shvata on to !!!

Chika Kure

pre 2 godine

Bezobrazluku nikad kraja, jos je ovaj lud, nijedna sila nije trajala vecno!!!

Zajko Kukurajko

pre 2 godine

Super, još samo da priznaju GENOCID NAD INDIJANCIMA !!! i da se odmah vrate u BRITANIJU a kontinent INDIJANCIMA !!!

Mačak Tom

pre 2 godine

Bravo Zajko, kontinent INDIJANCIMA, pa nek se polako množe, a nas bi mogli za gastarbajtere, da im malo pomognemo...

Zajko Kukurajko

pre 2 godine

ah da, od uzbuđenja smetoh s' uma, i CRNCIMA da se izvinu, šećer im bio "gorak" i pamuk poput kostrijeti u vreme njihovog zverskog porobljavanja CRNACA, a onaj njihov veleizdajnik - Obama, umesto da im se osveti za vreme svog predsedništva, on još gori od prethodnika Buša, samo ga ober-ološ Klinton šije u zverstvu... ... ... to već vrapci pevaju sa krovova i grana... ... ... nema kraja listi izvinjenja, najpre nama, zatim Libiji, Siriji, Tunisu, Maroku, Egiptu, i još mnogim drugim Afričkim zemljama, zatim Iraku, Iranu, Avdanistanu, Pakistanu, Indiji, SSSR-u, raspao se, [sada Ruska federacija, ostatak se ulizao diktaturi "demokratije"], zatim Kini, Vijetnamu, Koreji, Kambodži, Formozi, Cejlonu, Japanu i svim srednje-Američkim i južno-Američkim državama, nema kutka sveta, gde nisu zagrebali zaraznim noktima... ... ...!!!

Aca

pre 2 godine

Sad kad Turska neigra kako Amerikanci sviraju sad su turci genocidasi! Niije Turska juce to uradila tako da bedni Americki licemeri. Ameri sastavljaju poltronske vlade da bi imali kontrolu. I onda kad ubijaju po svetu kazu medjunarodna zajednica ili demokratski svet....

BAJDEN OPTUŽIO SRBE ZA GENOCID! Objavio plan za Bosnu, Srbe okarakterisao kao agresore i zločince!
Planeta

BAJDEN OPTUŽIO SRBE ZA GENOCID! Objavio plan za Bosnu, Srbe okarakterisao kao agresore i zločince!

Kampanja Džoa Bajdena, kandidata demokrata na predsedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, obajavila je dokument prema kojem se navodi da će on "zauvek biti protiv mržnje, a da će podržavati suverenitet, teritorijalni integritet i multietnički karakter Bosne i Hercegovine", prenose bosansko-hercegovački mediji, bez preciziranja kada je dokument objavljen

20.10.2020

11:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija