• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Logicno.com

26.04.2021

07:00

TAKO TO RADI PUTIN! MOSKVA ZABRANILA ULAZAK U RUSIJU ZA 24.455 STRANACA! MNOGIMA I U NAREDNIH 40 GODINA, podržali su na ulicama rušenje legalne vlasti!

Vesti

TAKO TO RADI PUTIN! MOSKVA ZABRANILA ULAZAK U RUSIJU ZA 24.455 STRANACA! MNOGIMA I U NAREDNIH 40 GODINA, podržali su na ulicama rušenje legalne vlasti!

Podeli vest

Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova zabranilo je ulazak u zemlju za 122 stranca za koja se utvrdilo da su ove godine učestvovali u neovlašćenim protestima u Moskvi. Sankcionisani pojedinci neće se moći vratiti u Rusiju 40 godina

Govoreći na sastanku o bezbednosti, migraciji i međunacionalnim odnosima u ruskoj Javnoj komori, šef Odela za migracije moskovske policije Dmitrij Sergienko otkrio je da će glavni grad dugo sankcionisati pristup za one koji predstavljaju pretnju javnoj sigurnosti i javnom poretku.

Iako Sergienko nije precizirao u kojim su protestima su učestvovali ti inostrani državljani, verovatno se to odnosi na one koji su učestovali u januarskim protestima u znak podrške zatvorenom aktivisti Alekseju Navaljnom, kada su tražili njegovo puštanje iz zatvora. Simpatizeri opozicije tvrdili su da je oko 40.000 ljudi prisustvovalo protestima u Moskvi 23. januara. Međutim, vlasti su tvrdile da je taj broj bio daleko manji, odnosno oko 4.000 ljudi. Nedelju dana kasnije održan je još jedan protest, ali je na njemu odaziv bio znatno manji.

Početkom februara Moskva je proterala diplomate iz Nemačke, Švedske i Poljske, optužujući ih za prisustovanje tim demonstracijama, uprkos prigovorima triju ambasada.

(VIDEO/18 PLUS) DEVOJAČKO VEČE SE PRETVORILO U HOROR, MLADOŽENJA I DVE LEPOTICE POGINULI KADA SE SRUŠIO MOST! Kamera snimila njihove poslednje trenutke!

- Ne petljajte se u unutrašnja pitanja suverene države. Mi preporučujemo da se svi bave vlastitim problemima - rekla je portparolka  Ministarstva vanjskih poslova Maria Zaharova za moskovski poslovni dnevnik RBK. 

VANZEMALJCI NISU, ZNAČI RUSI! AMERIČKI VOJNICI NAPADNUTI NEPOZNATIM IMPULSNIM ORUŽJEM - Pentagon pokrenuo istragu!

- Verujte mi, te zemlje imaju dovoljno vlastitih problema s kojima se svaka od njih treba pozabaviti - istakla je ona.

Sergienko je, takođe, primetio da je u poslednja tri meseca moskovska policija zabranila ulazak u Rusiju za 24.455 stranih državljana, koji su "skloni činjenju kaznenih dela."

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bubuleja

pre 2 godine

Veliki diktator, za razliku od ovih malih kurton kopija.

zozonbg

pre 2 godine

BRAVOOO ! Tako se radi u pravim i pravnim drzavama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija