• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji.hr

29.04.2021

10:02

Profesor u Katoličkoj školi zaboravio da isključi kameru na Zoom-u, pa započeo akciju: ‘Jadan, čini se da supruga ne uživa previše...‘ /VIDEO/

Vesti

Profesor u Katoličkoj školi zaboravio da isključi kameru na Zoom-u, pa započeo akciju: ‘Jadan, čini se da supruga ne uživa previše...‘ /VIDEO/

Podeli vest

Profesor fizike opustio se u društvu supruge ne znajući da je zaboravio da isključi kameru, a gledali su ga srednjoškolci

Profesor katoličke škole u Kolumbiji uhvaćen je u kompromitirajućoj situaciji tokom onlajn nastave jer je zaboravio da isključi kameru na Zoom aplikaciji.

Ruben Dario Paras nije bio svestan da ga srednjoškolci stari 16 godina i dalje gledaju kada je supruzi podigao bluzu i ljubio levu dojku. 

Jedna od učenica katoličke srednje škole San Vićente de Paul u Palmiri se smeškala dok je gledala profesora sa suprugom. Potom se čulo 'O moj Boze' kada se glava profesora izgubila među grudima supruge. Osramoćeni gospodin Paras se izvinio učenicima nakon neugodne situacije.

- Neke scene su snimljene kada je moja supruga došla da me pozdravi i postale su viralne na internetu. Naravno da je to moja greška, nisam znao da je kamera još uvek uključena. Nisam to učinio namerno, bilo je slučajno. Želim da se izvinim ako sam nekoga uvredio.

Direktorka škole Patricija Duran Cespedes pokrenula je istragu o ovom slučaju.

- Ovo je ozbiljna stvar, profesor se tokom nastave ponašao neprimereno, a situaciju su snimili neki učenici. Kasnije je video postao viralan na društvenim mrežama.

Bilo je raznih komentara na škakljivi snimak.

- Čini se da njegova supruga ne uživa previše u sisanju grudi. Jadan čovek, sada celi svet zna da je njegova supruga jedva zainteresovana, napisao je korisnik Lapaty.

- Osećam se tužno gledajući facu njegove supruge. Ne pokazuje nikakva osećanja. Ili profesoru treba obuka u sisanju grudi, napisao je Pipe Dorado.

U odbranu profesora stala je Fanni Kardona.

- Ljudski je grešiti. Zaboravio je na kameru, a s obzirom da je kod kuće može da radi štogod želi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija