• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

05.05.2021

12:39

UKRAJINA ISKOPALA 400 km PROTIVTENKOVSKOG ROVA NA GRANICI SA RUSIJOM! Kijev u strahu, opasuje zemlju bodljikavom žicom i metalnom ogradom... /FOTO/

Vesti

UKRAJINA ISKOPALA 400 km PROTIVTENKOVSKOG ROVA NA GRANICI SA RUSIJOM! Kijev u strahu, opasuje zemlju bodljikavom žicom i metalnom ogradom... /FOTO/

Podeli vest

Ukrajinski graničari su iskopali oko 400 kilometara protivtenkovskog rova na granici sa Rusijom u okviru projekta „Zid“, izjavio je šef Granične službe Ukrajine Sergej Dejneko

"Do sada je iskopano oko 400 kilometara protivtenkovskog rova, izgrađeno 330 kilometara rokadnog puta, postavljeno 70 kilometara bodljikave žice i 100 kilometara metalne ograde", saopštio je on u intervjuu „RBK-Ukrajina.

 

 

On je dodao da je prvobitno cena projekta iznosila oko 143 miliona dolara, ali je kasnije bila smanjena na 90 miliona dolara. Od ove sume već je potrošeno 60 miliona dolara.

Projekat „Zid“ je počeo da se realizuje 2014. godine. U okviru njega je predviđeno da se izgradi linija utvrđenja, dužine 2.000 kilometara na rusko-ukrajinskoj granici. Radovi je trebalo da budu završeni za pola godine, ali su njihovi rokovi nekoliko puta pomerani, poslednji put - do 2025. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Voja

pre 2 godine

Rusima, trebaće celih 3.minuta da pređu ove rovove. Rovovi su obićna glupost i bacanje para

Rade R

pre 2 godine

BOLESNO!!! Ukrajinci, ko vam drma kavez!? Samo vi slušajte amere!

dera

pre 2 godine

Obavestajci,satelitski nadzor, izvidjaci,dronovi izvidjacki, rakete , topovi , avioni , helikopteri , minobacaci , dronovi napadaci , inzinjesci, oklopne jedinice, padobranci, specijalne jedinice, pesadija,.....Ako bude nece biti dobro , sedite kuci gaite decu , rat je zlo i u njemu jedino narod strada , suze , krv , tuga i beda je jedino sto ce vam ostati . Politicari i ratni profiteri su jedini dobitnici !

PETAR

pre 2 godine

cuj ti ukrainski sljam ,rovovima se ograduju,a rusi 10000.km. gadaju u zenici oka.a ne mogu 200-400.km pa to ce prackom da ih tamane..zelenevski bas si zelen za Putina

jole

pre 2 godine

Џабе се мучили да копају. Руси имају генијални трик за форсирање противтенковских ровова. За пар секунди ровови су проходни и буду као аутопут са удубљењем на путу.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija