• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer DN

07.05.2021

10:06

KINESKINJA RASTURILA BRAK BILA GEJTSA? Društvene mreže bruje o bivšoj stjuardesi, šire se neverovatne glasine! /FOTO, VIDEO/

Vesti

KINESKINJA RASTURILA BRAK BILA GEJTSA? Društvene mreže bruje o bivšoj stjuardesi, šire se neverovatne glasine! /FOTO, VIDEO/

Podeli vest

Bivša stjuardesa, sada profesionalni prevodilac Dže Vang (36) iz Sijetla, koja radi povremeno za Fondaciju Gejtsovih, navodno je u vezi sa osnivačem 'Majkrosofta' i razlog je zašto je Melinda tražila razvod

Kineskinja Dže Vang (36), zvana Šeli, koja živi u Sijetlu, navodno je rasturila jedan od najmoćnijih brakova na svetu - Bila (65) i Melinde (56) Gejts. Društvene mreže bruje o tome da je Vangova, bivša stjuardesa, sada profesionalni prevodilac koja povremeno radi za Fondaciju Gejtsovih, u vezi sa osnivačem "Majkrosofta". Melinda je navodno baš zbog nje u ponedeljak podnela zahtev za razvod posle 27 godina braka.

Fotografija kao povod

Ne zna se tačno kako su glasine o ljubavnoj vezi milijardera i Vangove počele, ali se pretpostavlja da se to dogodilo nakon što je ona na društvenim mrežama baš u ponedeljak objavila fotografiju sa jedne konferencije na kojoj je prevodila za Fondaciju Gejtsovih. Od tada stotine hiljada korisnika društvenih mreža spekulišu da je Vangova u vezi sa Bilom Gejtsom, te da je ona razlog zašto je Melinda tražila razvod.

 

 

O Vangovoj se sve do sada ništa nije znalo. Međutim, kako su pokrenute glasine o njenoj vezi sa četvrtim najbogatijim čovekom na planeti, američki mediji su objavili njenu detaljnu biografiju.

Tako se saznalo da je Vangova rođena u kineskom gradu Gvangdžouu, a kasnije je emigrirala u SAD. Od 2006. do 2008. držala je jedan restoran u gradu Provo u Juti. Pohađala je Univerzitet Brigam Jang i 2007. diplomirala na odseku za biznis i ekonomski menadžment. S obzirom na to da tečno govori mandarinski i kantonski, odnosno tradicionalni kineski, završila je i školu za prevodioce na Međunarodnom institutu Monterej, na kojem je i radila 2012. Specijalizovala se za prevođenje u oblasti tehnologije, zabave i dizajna, te je tako i dobila posao u fondaciji Bila i Melinde Gejts, za koju i sada povremeno radi.

U međuvremenu radila je i kao stjuardesa u američkoj kompaniji "Delta erlajns", a pre pandemije najčešće je letela iz SAD do Šangaja. Pre dve godine upisala je pilotski kurs, ali još nije dobila licencu za letenje.

Nakon što je u medijima objavljena njena biografija i nakon što su glasine o njenoj vezi sa Bilom Gejtsom poprimile neverovatne razmere, Vangova je ugasila sve svoje profile na društvenim mrežama. Pre toga, ona je negirala da ima aferu sa milijarderom.

"Mislila sam da će ovi poražavajući komentari proći jer nisu zasnovani na činjenicama. Nisam očekivala da se digne ovolika prašina oko toga. Koliko knjiga možete da pročitate tokom prvomajskih praznika? Zašto trošite vreme na glasine? Svima vam hvala na privatnim porukama, a posebno prijateljima koji su se trudili da objasne da su sve samo glasine", objavila je Vangova na mandarinskom kineskom.

Ne rastura brakove

Njen prijatelj Li Donglei pokušao je da je odbrani u svom blogu.

"Vangova je moja bivša koleginica, veoma poštena devojka i osoba kojoj se divim. Ne verujem da bi se ona mešala u tuđe brakove. Ona nije sposobna za tako nešto", napisao je Li.

Podsetimo, Melinda Gejts je podnela zahtev za razvod braka navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog. Navela je da su ona i Bil već napravili sporazum kako će podeliti svoje bogatstvo od 130,5 milijardi dolara. Detalji tog sporazuma, međutim, još nisu poznati.

 

Neda: Bile, dođi da ostarimo zajedno!

Foto: printscreen Instagram/nedaukraden


Srpska pevačica Neda Ukraden bacila je oko na Bila Gejtsa čim je čula da se razvodi. Ona je na Instagramu ostavila komentar: "Bile, dođi da ostarimo zajedno."
Mnoge je taj Nedin potez nasmejao, što je pevačici, kako sama kaže, i bio cilj.
- Potrebno nam je malo smeha i razonode u ovo vreme pandemije i ružnih vesti. Zbog toga sam i napisala taj komentar. Spontano sam to uradila kad sam videla vest da se Bil Gejts razvodi. Inače, "Dođi da ostarimo zajedno" jedna mi je od omiljenih pesama kolege Šabana Šaulića - rekla nam je folkerka i dodala da bi se američki milijarder sigurno oduševio našim narodom:
- Treba čovek da dođe kod nas, da ga naučimo pravim vrednostima i da vidi kako se ovde lepo živi. Tamo u Americi su svi hladni, a kod nas je potpuno drugačije.
Posle Nedinog komentara, na društvenim mrežama su usledili šaljivi komentari da bi pevačica i Gejts bili lep par i da bi pao na njen šarm, čim bi mu zapevala svoj hit "Ne da tebe tvoja Neda".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šef revitalizacije

pre 2 godine

I? Gde je sada onaj tajkunski izdajnik Đilas koji se vreme kleo u Gejtsa kako je pošten i častan čovek i dobrotvor koji će pomoći Srbiji??? Gde su sada njegove vakcine? Da nam nema Vučića, ne bismo videli ni G od vakcine. Zna se ko laže i krade, a ko radi i ispunjava obećanja! Živeo Vučić, živela Srbija!!!

Janko

pre 2 godine

Znači Ameri preko Bila i njegove velike nove ljubavi NARAVNO Kineskinje žele da se uvuku u sistem države Kine.Sad će JADNI BIL potrešen a zaljubljen uložiti malo keša u Kinu i polako preko male Ameeičke kurve uvući se u insttrumente vlasti i pronaći novu jeftinu figuru u vlasti kako bi za 10 do 25 godina srušili Kinu. Anglosaksonci opaaasne fukare!!

VESNA

pre 2 godine

Ovaj Gejts je stvarno "operisan" od ukusa. Za svoje pare mogao je da ima i lepšu ženu i još lepšu ljubavnicu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija