• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.05.2021

17:10

ONA JE NAJVEĆI MALER IKADA! Oprala 26 miliona dolara i ostala bez njih!

Vesti

ONA JE NAJVEĆI MALER IKADA! Oprala 26 miliona dolara i ostala bez njih!

Podeli vest

Amerikanka koja je uplatila dobitni tiket vredan 26 miliona dolara u predgrađu Los Anđelesa nije to mogla da dokaže i pored kamera koje su je snimile zbog čega će dobitak biti doniran državnim školama

Kako američki mediji pišu, žena (40) oprala je u mašini za veš pantalone u kojima ostao loto tiket, te je potvrda o dobitku vrednom 26 miliona dolara bila uništila, prenose americki mediji.

Dobitni tiket "Super loto plus" prodat je u radnji u Norvoku, predgrađu Los Andelesa u novembru 2020. Dobitnik je imao rok do 13. maja da sa tiketom dođe po nagadu, ali se to nije desilo.

Menadžer pumpe Frank, gde je tiket kupljen, rekao je medijima da je video nadzor zabeležio kupovinu zlatne karte pred samo izvlačejne koje je bilo 14. novembra.

Zakon kaže da se dobitak mora podići u roku od 180 dana.

Njujork post dodaje da čak i da su snimci to potvrdili oni ne bi bili dovoljan dokaz za isplatu dobitka, što je potvrdila i portparolka Državne lutrije Kalifornije Keti Džonston, navodeći da je dobitniku potreban ubedljiv suštinski dokaz da je listić njegov.

U slučaju da nema potvrđenog dobitnika novac se deli državnim školama u Kaliforniji, naveli su organizatori u saopštenju i dodali da se čeka odluka nadležnih kojima su snimci prosleđeni.

U međuvremenu, prodavac dobitnog listića osvojio je nagradu od 130.000 američkih dolara, što je uobičajeno pravilo lutrije.

Mediji navode da je izuzetno retko da se dobitnici Državne lutrije Kalifornije ne jave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija