• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.05.2021

10:26

DOK SU HRVATI BIRALI, MILANOVIĆ SNIMLJEN... Predsednik Hrvatske bojkotovao lokalne izbore, evo gde je i s kim bio u danu odluke /FOTO/

Vesti

DOK SU HRVATI BIRALI, MILANOVIĆ SNIMLJEN... Predsednik Hrvatske bojkotovao lokalne izbore, evo gde je i s kim bio u danu odluke /FOTO/

Podeli vest

Hrvatski predsednik Zoran Milanović bojkotovao je lokalne izbore u Hrvatskoj i nedelju proveo na moru sa slovenačkim kolegom Borutom Pahorom

Milanović je pre samih izbora najavio da svoj glas neće dati nikome, a Pahor je na Instagramu otkrio da mu je u opuštenoj plovidbi duž obale društvo pravio upravo hrvatski kolega. 

''Sreli su se stari prijatelji pred jutrošnju konferenciju'', napisao je Borut Pahor uz fotografiju. 

Na Brdu kod Kranja danas se održava sastanak lidera Zapadnog Balkana u okviru procesa Brdo - Briuni, a na poziv domaćina, predsednika Slovenije Boruta Pahora sastanku će prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Osim predsednika Srbije, na sastanku će biti i predsednik Hrvatske Zoran Milanović, predsednik Albanije Ilir Meta, predsednik Crne Gore Milo Ðukanović, članovi Predsedništva BiH Milorad Dodik, Željko Komšić, Šefik Džaferović, predsednik Makedonije Stevo Pendarovski i predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija