• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

18.05.2021

10:38

SCENE KOJE PODSEĆAJU NA GRAĐANSKI RAT! Zapaljeni automobili, vatromet i napadi na policiju, ovako izgledaju sukobi u Francuskoj! /VIDEO/

Vesti

SCENE KOJE PODSEĆAJU NA GRAĐANSKI RAT! Zapaljeni automobili, vatromet i napadi na policiju, ovako izgledaju sukobi u Francuskoj! /VIDEO/

Podeli vest

Talas nasilja izbio je u francuskom gradu Aržanteju u departmanu Dolina Oaze. U scenama koje podsećaju na građanski rat, ulice ovog grada bile su poprište sukoba sa policijom

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci nasilja u francuskom gradu koji se nalazi nedaleko od Pariza. Na njima se vide zapaljeni automobil, neki od njih su prevrnuti na krov i grupe kako ispaljuju vatromet na policiju koja pokušava da interveniše, prenose francuski mediji.

Ovaj grad je često poprište nasilja i sukoba sa policijom otkako je u maju prošle godine poginuo osamnaestogodišnji mladić po imenu Sabri. On je izgubio život na motociklu, a u blizini udesa se nalazio i policijski automobil.

 

 

​I dok je zvaničnom istragom utvrđeno da se radi o nesreći „u kojoj nije učestvovala treća strana“, porodica nastradalog mladića optužuje policiju da je odgovorna za njegovu smrt i traži dalju istragu.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija