• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2021

16:14

BAJDEN JE TAMO NEKI POSPANI LIK, A NE MOJ PREDSEDNIK! Pokrenuta istraga protiv američkog oficira i kandidata za kongres koji tvrdi da je SLOBODA UGROŽENA!

Printscreen

Vesti

BAJDEN JE TAMO NEKI POSPANI LIK, A NE MOJ PREDSEDNIK! Pokrenuta istraga protiv američkog oficira i kandidata za kongres koji tvrdi da je SLOBODA UGROŽENA!

Podeli vest

Vojska je pokrenula istragu protiv rezervnog oficira koji je koristio vojnu uniformu tokom kampanje za Kongres, obavljao intervjue i saopštio da ne misli da je Džo Bajden zapravo predsednik Amerike

Poručnik Alek Stoval (26), rekao je da se kandiduje kako bi sprečio pobedu republičkog kandidata Aleksandriju Ortiz da sa njenim kolegama preuzme kongres i njegovu zemlju.

On je intervjue davao u vojnoj uniformi za desničarske novinske agencije koje se navodno bave "izbornim zaverama".

- Dobio sam poziv u poslednjem trenutku, pa danas pomažem vojnicima - objasnio je Stoval, koji je u vojsku stupio 2013. godine i raspoređen je u 91. diviziju za obuku.

U drugom intervvjuu koji je Stoval takođe davao u uniformi je vrhovnog komandanta Bajdena nazvao "momkom koji drema u kancelariji", dodavši da ga ne smatra predsednikom.

Rezervnim oficirima je zabranjeno da učestvuju u bilo kakvim političkim aktivnostima u uniformi, ali im je dozvoljeno da iznose političke stavove što nije slučaj sa aktivnim oficirima.

U video kampanji za kongres, Stoval je rekao: "Nisam se borio za ovu zemlju da bi je preuzele demokrate", i dodao da se kandiduje jer je "sloboda za koju su se on i njegovi prijatelji borili i ginuli ugrožena".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija