• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbija Danas

10.06.2021

13:19

BIVŠI GLUMAC FILMOVA ZA ODRASLE PROGOVORIO! Nekadašnji akter otkrio mračne strane ove industrije , kao i detalje BIZARNE SMRTI KOLEGE! /FOTO/VIDEO/

Printscreen/TikTok/ iamjoshuabroome

Vesti

BIVŠI GLUMAC FILMOVA ZA ODRASLE PROGOVORIO! Nekadašnji akter otkrio mračne strane ove industrije , kao i detalje BIZARNE SMRTI KOLEGE! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

FIlmska Industrija sadržaja za odrasle ima mračne strane o kojima se malo govori

Bivši glumac u fimlovima za odrasle Džošua Brum na svom TikToK nalogu pokušava da podigne svest javnosti o negativnom uticaju gledanja ovog sadržaja. On često u svojim snimcima ističe da je spasao sebi život tako što je napustio industriju, ali da mnoge njegove kolege nisu imale tu sreću.

Jedan snimak koji je objavio postao je viralan, a u njemu je Brum stavio listu svig glumaca i glumica koji su prerano preminuli. Ono što je za mnoge zajedničko jeste da su digli ruku na sebe, kao i da su imali psihičkih problema.

Jedna od najbizarnijih smrti svakako je pogibija poznatog glumca Bila Bejlija 2019. godine.

Zvezda filmova za odrasle Bil Bejli (38) umro je nakon pada sa četvrtog sprata u hotelu Grand Priks u Meksiku. U policijskom izveštaju se navodi da je Bejli (38) bio sa devojkom AJ Aplegejt u Meksiku na "Expo Sexo y Erotismo 2019".

Bejlijev agent Rendi Kintata rekao je AVN-u da je bio na mestu nesreće i da je Bejli ceo dan proveo opijajući se. Dodao je da se Bejli prevrnuo preko ograde sa četvrtog sprata i da je pao na parking. Hitne službe su pozvane odmah. 

- Razgovarali smo sa američkom ambasadom, razgovarali smo sa porodicom. Sve vreme smo ih obaveštavali o svemu. Američka ambasada je sve ispitala, pogledali su snimke kamera. Nije bilo prekršaja, bila je nesreća - rekao je on. 

 

https://www.tiktok.com/@iamjoshuabroome/video/6945456259831221509?sender_device=pc&sender_web_id=6948887244221187589&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

 


Kintata je dao izjavu i u ime Bejlijeve devojke, takođe poznate zvezde filmova za odrasle.

- Ona bi volela da ima malo privatnosti sada. Obožavatelji mogu da joj izjave saučešće na društvenim mrežama, to bi joj pomoglo tokom njenog perioda žalosti - izjavio je.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija