• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.06.2021

08:41

AMERIKA BRUTALNO PRETI I UCENJUJE! Ako Kina ne dozvoli istragu o kovidu, SLEDI IZOLACIJA!

Vesti

AMERIKA BRUTALNO PRETI I UCENJUJE! Ako Kina ne dozvoli istragu o kovidu, SLEDI IZOLACIJA!

Podeli vest

Savetnik za nacionalnu bezbednost SAD, Džejk Saliven, izjavio je da će se Kina suočiti sa "međunarodnom izolacijom", ukoliko ne sarađuje tokom daljih istraga o utvrđivanju porekla korona virusa

Saliven je pohvalio predsednika SAD DŽozefa Bajdena što je poručio kolegama iz grupe G7 da "pritisnu" Kinu, kako bi dozvolila otvorenu istragu o poreklu pandemije, preneo je "Foks njuz".

- Ono što je Bajden uradio u Evropi prošle nedelje se zove okupljanje demokratskog sveta sa zajedničkim glasom po ovom pitanju, prvi put otkako je izbila pandemija. Bivši predsednik Tramp nije mogao to da uradi, a Bajden jeste. Okupio je G7 kako bi svi podržali izjavu u kojoj se navodi da Kina mora da dozvoli istragu na njenoj teritoriji - rekao je Saliven.

Američki savetnik za nacionalni bezbednost je kazao da Kina ima dva izbora - ili da dozvoli, na razuman način, istražiteljima da urade pravi posao i shvate odakle je došao korona virus, ili će se suočiti sa međunarodnom izolacijom.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

ma ko to preti najgori varvari i ubice dajte vi koji odobravate ove komentare pustite ih onako kako ih ja postavim do sad gomilu niste objavili radi evropskih bandi da znate da cete zajedno sa vasim direktorom da polazete racne zbog tog jer svi komentari su javni a ko zeli nek me tuz a ne vi da mi ne prikazujete moje komentare i jos nnesto ja sam u penziji ali sam u stampi od 1974 godine i imam dosta zaplemljenog materijaja kako se to radilo tada

milankukic

pre 2 godine

a dali je AMERIKA ikad odgovarala za raznorazne epidemije koje su direktno dokazane da ih je ona proizvela i za ovu ako se izvsi poostena analiza docice se do AMERIKE je bolje a ameri zavuku glavu u pesak i cute

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija