• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.06.2021

08:49

ŠOK! TVORAC KULTNOG ANTIVIRUS PROGRAMA PRONAĐEN MRTAV! Tragedija usledila posle odluke da bude izručen Americi!

Printskrin Youtubr/ABC news

Vesti

ŠOK! TVORAC KULTNOG ANTIVIRUS PROGRAMA PRONAĐEN MRTAV! Tragedija usledila posle odluke da bude izručen Americi!

Podeli vest

Softverski guru Džon Mekafi pronađen je mrtav u zatvorskoj ćeliji. Njegovo telo je pronađeno posle odluke španskog suda da se izruči Americi

Ukoliko imate računar, sigurno ste čuli za McAfee, a to je anti-virus koji vam omogućava sigurno surfovanje internetom. Međutim, Džon je već nekoliko puta dolazio na naslovne strane američkih medija svojim ponašanjem a prošle godine je i uhapšen u Španiji zbog utaje poreza.

Mekafi je trebalo da bude izručen Sjedinjenim Državama, a presuda se očekivala ovih dana od španskih sudova. Pisalo se da, ukoliko bude izručen, 76-godišnjak će se suočiti sa sudom zbog optužbi za utaju poreza između 2014. i 2018. godine, za koje je predviđena zatvorska kazna do 30 godina.

Čuvari i zatvorsko medicinsko osoblje intervenisali su i pokušali reanimaciju, ali bezuspešno, saopštilo je Ministarstvo pravde.

Inspektori su poslati u zatvor kako bi istražili uzrok smrti, ali "sve ukazuje da bi to moglo biti samoubistvo", dodalo je ministarstvo.

- Nemam ništa. Ipak, ne žalim ni za čim - rekao je on i dodao: "SAD veruju da sam sakrio kripto. Voleo bih da jesam, ali to se raspodelilo u mnogim rukama tima, a moja preostala imovina je zaplenjena. Moji prijatelji su isparili zbog straha od povezivanja sa mnom - glasio je njegov poslednji tvit.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija