• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

27.06.2021

21:36

(VIDEO) CRNOMORSKA FLOTA U STANJU PUNE BORBENE GOTOVOSTI, NATO NADOMAK KRIMA OKUPIO "HORDU OD 32 BRODA"! Svet strepi, sutra počinje...

Fotoilustracija

Vesti

(VIDEO) CRNOMORSKA FLOTA U STANJU PUNE BORBENE GOTOVOSTI, NATO NADOMAK KRIMA OKUPIO "HORDU OD 32 BRODA"! Svet strepi, sutra počinje...

Podeli vest

Rusija bi trebalo da pažljivo nadgleda svaku fazu NATO vežbi "Morski povetarac 2021" u Crnom moru, smatra penzionisani ruski pukovnik Viktor Baranec

Relevantnost takvih akcija potvrđuje nedavna provokacija britanskog razarača "Defender" u blizini krimske obale, rekao je Baranec na Youtube kanalu Soloviev LIVE.

- NATO vežbe "Morski povetarac 2021" u Crnom moru započinju 28. juna i mogu predstavljati bezbedonosnu pretnju poluostrvu Krim - siguran je Baranec.

Prema Baranecu, bombarderi i lovci Ruskih vazduhoplovnih snaga i celokupan brodski sastav Crnomorske flote trebalo bi da budu u stanju pune borbene gotovosti kako bi se sprečio mogući napad Zapada.

HRVATI U BIH DIGLI BUNU ZBOG SRBIJE, BESNI SU NA ZAGREB! Ne mogu da prihvate da nam za uzlazak u "lijepu njihovu" ne treba ništa, a oni moraju da imaju... PA, BRDO PAPIRA!

- NATO je u Crnom moru okupio "hordu od 32 broda" koja može da ima rušilačke planove protiv Rusije - rekao je penzionisani ruski pukovnik.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bobi Vranje

pre 2 godine

To li se u pozadini vidi nosac aviona na ugalj i paru!?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija