• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

03.07.2021

18:02

ŠEFICA KABINETA GA OBORILA S NOGU - BUKVALNO! Bajden KLEKNUO na sastanku sa odlazećim predsednikom Izraela!/FOTO/

Vesti

ŠEFICA KABINETA GA OBORILA S NOGU - BUKVALNO! Bajden KLEKNUO na sastanku sa odlazećim predsednikom Izraela!/FOTO/

Podeli vest

Predsednik SAD Džozef Bajden je na sastanku u Beloj kući s odlazećim predsednikom Izraela učinio nešto neobično: kleknuo je pred njegovom šeficom kabineta

On je to učinio kad je čuo da Rivlinova šefica kabineta ima 12 dece.

Na iznenađenje Rivlina, Bajden, otac četvoro dece, kleknuo je i pognuo glavu da izrazi poštovanje.
Taj trenutak fotografisao je u ponedeljak član odeljenja za štampu Vlade Izraela, prenose izraelski mediji na naslovnim stranama.

​Rivlin je na oproštajnom sastanku s Bajdenom - pošto mu je poseta SAD bila poslednja na funkciji šefa države, rekao da Rivka Ravic (45) koja mu je godinama ključna savetnica, uz zahtevan posao vodi i tako veliko domaćinstvo.

On je bila uz predsednika još dok je bio poslanik Likuda, ministar komunikacija i predsednik Kneseta.

Rivlina (81) će na mestu predsednika Izraela naredne nedelje zameniti nekadašnji poslanik i ministar Jicak Hercog (60), sin nekadašnjeh šefa države Haima Hercoga i bivši šef NVO "Jevrejska agencija za Izrael" koja se još od 1929. godine bavi povezivanjem Jevreja širom sveta i organizuje njihovo doseljavanje u Izrael.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 2 godine

Ma posrnuo starac pa se vešto izvukao. Teško će taj nekom dati kompliment.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija