• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.07.2021

15:55

PODIVLJALU AMERIKANKU MORALI DA ZALEPE SELOTEJPOM ZA SEDIŠTE! Pokušala da OTVORI VRATA aviona, pa prebila stjuardesu! /VIDEO/

TwitterPrintscreen

Vesti

PODIVLJALU AMERIKANKU MORALI DA ZALEPE SELOTEJPOM ZA SEDIŠTE! Pokušala da OTVORI VRATA aviona, pa prebila stjuardesu! /VIDEO/

Podeli vest

Osoblje kompanije Amerikan Airlajns moralo je da preduzme "holivudske" mere kako bi smirili podivljalu putnicu u avionu

Rutinski let iz Dalasa to Šarlota postao je sve samo ne normalan kada je putnica rekla osobi koja je sedela do nje da ne želi da avion više leti.

- "Čudna" žena postajala je sve bučnija i nervoznija, pa su drugi putnici zajedno sa osobljem leta pokušali da je smire, ali ništa nije vredelo - rekao je jedan od putnika za medije.

 

 

Putnicu, koju opisuju kao ženu u tridesetim sa zelenom kosom, je skočila sa svog sedišta i pokušala da otvori vrata aviona.

U pomahnitalom napadu, uspela je da izudara stjuardesu, ali su putnici uspeli da je zaustave.

Brzo je savladana od strane drugih putnika, koji su joj kaiševima i lepljivom trakom uvezali ruke i noge.

Osoblje je zatim zamolilo putnike da naprave mesta, da bi zatim ženu uvezali lepljivom trakom za sedište.

Čak je i pilot morao da interveniše i uznemirene putnike zamoli preko razglasa da se vrati na svoja mesta kako bi osoblje moglo da reši "lošu situaciju".

Ubrzo se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vidi žena ulepljena za sedište lepljivom trakom. Iako su joj vezali i usta, prema izveštaju žena nije prestajala da vrišti sve do sletanja.

Policija je intervenisala nakon sletanja u Šarlot i ženu odvela u bolnicu na psihijatrijsku procenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija