• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.07.2021

15:12

ALBANSKI TERORISTA DIZAO U VAZDUH AUTOMOBILE PO NALOGU DRŽAVE?! Beriša sumnja da je Enver Hodža POMAGAO ITALIJANSKOJ MAFIJI!

Vesti

ALBANSKI TERORISTA DIZAO U VAZDUH AUTOMOBILE PO NALOGU DRŽAVE?! Beriša sumnja da je Enver Hodža POMAGAO ITALIJANSKOJ MAFIJI!

Podeli vest

Bivši albanski premijer Salji Beriša kaže da ozbiljno sumnja da je Državna bezbednost Albanije u vreme predsednika Envera Hodže sarađivala sa italijanskom mafijom

On je u objavi na Fejsbuku naveo da „Il Capo dei Capi“ - Bos bosova Salvatore Rina, alijas Toto, na snimcima italijanskih snaga za borbu protiv mafije govori o albanskom specijalisti za eksplozive koji se pojavljivao pre velikih terorističkih akata i nestajao.

- Nije razumeo, ni govorio italijanski jezik, pripremao je bombe za automobile, kojima je italijanska mafija vršila terorističke akte - naveo je u objavi Beriša.



Naglasio je da su iz Albanije u tom periodu samo teroristi državne bezbednosti mogli da idu u Italiju i vrate se kada i kako žele, preneo je Kosovo onlajn.

- Postavlja se legitimno pitanje, da li je Enver Hodža pomagao italijanskoj mafiji i brigadi ruža protiv buržoazije i vlade susedne države - dodao je u objavi Beriša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija