• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Objektiv

15.07.2021

21:53

Poznata tiktokerka priznala da DOPUŠTA SVOM DRAGOM DA "TROŠI" NJENU MAMU! Ona je objavila snimak koji je to i potvrdio! /VIDEO/

Vesti

Poznata tiktokerka priznala da DOPUŠTA SVOM DRAGOM DA "TROŠI" NJENU MAMU! Ona je objavila snimak koji je to i potvrdio! /VIDEO/

Podeli vest

Korisnica TikToka Mili Selers bez ikakvog blama je pre nekoliko dana ispred 200.000 svojih pratilaca izjavila nešto za šta mnogi smatraju da je krajnje bolesno i nenormalno – dopušta svom dragom da “troši” njenu majku kad god to poželi

Video je za kratko vreme skupiočak 14 miliona pregleda, a mlada dama je ispred kamere izjavila da su svo troje srećni zbog ovakvog odnosa, da ih ne zanima šta drugi pričaju i da je bitno da oni uživaju u "trojkama".


Znate li koliko vodim računa o tome da mi dragi bude srećan? Dopuštam mu da bude sa mojom majkom. Takva sam vrsta supruge – kazala je Mili uz širok osmeh, i to u prisustvu svoje majke koja takođe nije skidala osmeh sa lica.


Naročito su bili srećni i vrlo raspoloženi kada je mladić upao u kadar, prišao tašti sa leđa i obgrlio je oko struka.


Ono što se verovatno desilo nekoliko trenutaka nakon toga, Mili nije snimala, ali zato jeste podelila snimak posle akcije gde leži u krevetu sa, kako kaže, "oženjenim prijateljem i njegovom ženom".

Snimci su vrlo brzo, osim milionskog broja pregleda, prikupili hiljade i hiljade komentara, a suvišno je govoriti da su reakcije ljudi uglavnom bile negativne.


Neki su ipak "molili" Mili da kaže da se šali, ali ih je drugi snimak iz kreveta razuverio u to i shvatili su da bi devojka zaista mogla da govori istinu i o odnosu nje, njenog dečka i majke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deki

pre 2 godine

Mama bolje izgleda od ćerke .... Ali svakako je bolesno ovo sto rade...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija