• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/Mediji

21.07.2021

10:24

(VIDEO) LUDILO MOZGA! BRITANCI VEŽBAJU SLETANJE BORBENIH AVIONA NA AUTOPUTEVE, LONDON U PANICI ZBOG RUSIJE! Putin nam iz Kalinjingrada može prirediti Perl Harbur!

Vesti

(VIDEO) LUDILO MOZGA! BRITANCI VEŽBAJU SLETANJE BORBENIH AVIONA NA AUTOPUTEVE, LONDON U PANICI ZBOG RUSIJE! Putin nam iz Kalinjingrada može prirediti Perl Harbur!

Podeli vest

Načelnik štaba britanskog ratnog vazduhoplovstva Majkl Vigston poručuje da njegovu zemlju brine mogućnost razmeštanja ruskih krstarećih raketa u Kalinjingradskoj oblasti

Naglasio je da će se u tom slučaju Velika Britanija „nalaziti u radijusu" razaranja. Dodao je da to nalaže da Britanci „nauče kako obezbediti disperziju avijacije". Da ne bi bila na aerodromima i - laka (ruska) meta...

Naveo je da će njegovi radi toga potčinjeni uvežbavati sletanje aviona na civilne aerodrome i deonice autoputeva.

Vigston je ocenio da ostavljanje aviona na matičnim (vojnim) aerodromima može dovesti do ponavljanja tragedije od 7. decembra 1941. godine kada je Japan napao Perl Harbur.

Priznao je da njegove reči "zvuče pomalo u duhu hladnog rata", ali i naglasio da Britanci sada "moraju znati kako se postupa u takvim uslovima".

Vigston je istkao da bi koncentrisanje naprednog ruskog naoružanja u Kalinjingradskoj oblasti bilo "stepenik ka eskalaciji".

SRBIJA I DALJE NA LISTI NEPRIJATELJA AMERIKE, ZA VAŠINGTON BEOGRAD JE PRORUSKI - TO SE NEČE PROMENITI! Oliver Stoun razbija zablude o SAD!

Naveo je da Rusija ima "vrlo sofisticirane" sisteme PVO:

- Gledali su nas u Iraku i Avganistanu i uvideli koliko je snaga u vazduhu presudan faktor. A mi sada zaostajemo u pogledu PVO. Nije nam bio potreban kopneni sistem PVO zbog naših strateških karakteristika i činjenice da smo bili pod američkim kišobranom. Zato i to nije bilo potrebe ulagati, ali se sada pristup mora menjati - jasan je Vigston.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 2 godine

Engleska bi trebala da bude srećna ako je u radijusu krstarečih raketa, konvencijalnih bojevih glava, koje uz to i mogu da se presretnu. Ako zagusti, Rusi neće da sede i da se nerviraju što Engleska nije u radijusu krstarečih raketa, već će da koristi rakete kojima je Engleska u dometu. A te rakete su neuporedivo snažnije i nemoguće je presresti ih, da ne pominjem da nose nuklearne glave.

Rade

pre 2 godine

Samo neka englezi nastave da čačkaju mečku po zvečku, i zemlja će im postati pusto ostrvo ! ! ! ! !

Baća

pre 2 godine

Ove izjave engleskih vojnih zvanicnika samo potvrđuju koliko su ti ljudi opsednuti Rusijom koja nikome nije pretnja, ali koja će, sigurno, ako bude napadnuta, naneti teške i nenadoknadive . gubitke agresoru. Perl Harbur ne uvežbava Rusija, već NATO pakt pored njenih granica. Rusija ne vrši manevre pored granica Engleske, Kanade ili SAD, već te zemlje pored ruskih granica. Izgleda da zapadne sile ništa nisu naučile iz poraza Napoleona i Hitlera, i da će tu lekciju, kao ponavljači, morati ponovo da nauče. Ali, ovoga puta, to će im biti poslednja lekcija u istoriji. A možda i svima nama ako uopšte neko preživi taj Armagedon.

SRBOLJUB RUSOLJUB

pre 2 godine

OD KAFANČE - ENGLESKE, RUSI ĆE NAPRAVITI PUSTO POLJANČE!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija