• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.07.2021

09:17

ŠOK SNIMAK! Besni građevinac nije dobio obećani novac nakon završenih radova, pa se odlučio na OSVETU OD POLA MILIONA EVRA /VIDEO/

printscreen

Vesti

ŠOK SNIMAK! Besni građevinac nije dobio obećani novac nakon završenih radova, pa se odlučio na OSVETU OD POLA MILIONA EVRA /VIDEO/

Podeli vest

Besni građevinac napravio je štetu od gotovo pola miliona funti na novoizgrađenoj zgradi čiji je bio izvođač, jer mu vlasnik nije isplatio novac.

Zgrada je bila prazna pa nije bilo povređenih, a scenu je u neverici gledalo 50-ak očevidaca. Naravno, incident su snimili, a video prikazuje bager koji je bahato kreće prema zgradi i ruši sve pred sobom.

Vlasnik zgrade u gradu Blumberg na jugu Nemačke navodno je izvođaču dugovao 4,9 miliona evra, a nakon svađe bagerista je u sredu u 7.30 sati ujutro odlučio da se osveti.

 

 

Posle podivljalog napada policija je ogradila područje u strahu da je bagerom oštetio plinske boce u zgradi. Šteta koju je počinio procenjena je na 499.000 evra.

Građevinac je napustio scenu u svom automobilu ostavivši za sobom uništenu novogradnju. Kasnije se predao policiji.

Svedoci su za njemačke novine kazali kako je izvođač stao s daljim uništavanjem samo zato jer je na bageru puknulo hidraulično crevo, piše Jutarnji list.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija