• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

02.08.2021

07:00

PUTIN DOBIO BRUTALNO UPOZORENJE! GLAVNI RUSKI OBAVEŠTAJAC UPOZORAVA, Zapad priprema provokacije tokom izbora u Rusiji!

Vesti

PUTIN DOBIO BRUTALNO UPOZORENJE! GLAVNI RUSKI OBAVEŠTAJAC UPOZORAVA, Zapad priprema provokacije tokom izbora u Rusiji!

Podeli vest

Direktor ruske Spoljnoobaveštajne službe Sergej Nariškin upozorio je danas da Zapad sprema provokacije u Rusiji tokom sledećih parlamentarnih i predsedničkih izbora

On je dodao ta služba ima podatke o tome kako će se to tačno dogoditi.

Na pitanje da li treba očekivati nove provokacije iz inostranstva pre izbora, Nariškin je odgovorio: "Da, naravno. Naši protivnici se snažno pripremaju".

 To će biti 2021. i 2024. godine", dodao je Nariškin u intervjuu za televiziju Rusija 1, prenosi Sputnjik.

- Imamo informacije o tome na kojim mestima će delovati, koje tačke će biti pogođene. I naše odgovarajuće strukture su toga svesne, između ostalog i zahvaljujući našoj delatnosti - naveo je Nariškin.

Izbori za donji dom savezne skupštine i drugim nivoima biće održani 17-19. septembra.

Članovi Državne dume biraju se na pet godina po mešovitom sistemu: 225 poslanika biraju se prema stranačkim listama, a 225 po jednomandatnim biračkim jedinicama u jednom krugu.

Znamo deo istine o Navaljnom, imamo proverene informacije.

HOĆE LI RAZUM PREVLADATI! I AMERI UDARILI NA TEHERAN! Blinken: Uvereni smo da je Iran izveo napad na tanker!

Spoljna obaveštajna služba Rusije zna deo istine o slučaju opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, izjavio je Nariškin.

- Znamo deo istine. Ne sve, neću se hvalisati. Ali znamo nešto o berlinskom pacijentu. Samo deo istine ili neki indirektni dokaz istine - rekao je on u intervjuu za Jutjub kanal Solovjov delimično prikazan na televizijskom kanalu Rosija-1, preneo je Tass.

Prema rečima Nariškina, tokom godine vezane za događaje oko Navaljnog, Moskva je dobila pouzdane i proverene informacije da je u jednoj evropskoj zemlji održan sastanak službenika specijalnih službi, aktivista nevladinih organizacija i vladinih zvaničnika na kojima se razgovaralo o načinima podrške protestnom pokretu u Rusiji.

BAKIRU ODOBRILI DA NAORUŽA PET HILJADA MIGRANATA ZA NAPAD NA SRPSKU, Zapad sprema rat u BiH! BRČKO JE MESTO ODAKLE SVE KREĆE?!

On je, takođe, potvrdio da kada je Navaljni odveden u Nemačku njegov uzorak nije imao znakove prisustva toksičnih agenasa.

- Ovo kaže naš specijalista. I potpuno im verujem jer je i vi to znate, u našoj ruskoj bolnici urađen čitav niz testova i pregleda i uzgred, korišćena je najsavremenija oprema, kako bi se otkrilo da ni njegova krv ni drugi biološki materijali nemaju bilo šta što bi moglo ukazivati na prisustvo bilo kakvih toksičnih agenasa - naglasio je Nariškin.

Toksični agensi su mogli da budu dodati u biološke uzorke Navaljnog van ruske teritorije, rekao je on.

KINA OPTUŽILA AMERE ZA PANDEMIJU KORONE! OVO NEĆE ZAVRŠITI TEK TAKO! Peking traži da SZO istraži rad Fort Detrika i tima Ralfa Barika!

Prema njegovim rečima, u izveštaju Organizacije za zabranu hemijskog oružja postoji mnogo nedoslednosti i teško je reći da li je bio otrovan nakon što se ukrcao u avion.

- Ali ako su neke oznake zaista otkrivene, onda je realnija pretpostavka da su mu dodate neke supstance u biološki materijal", istakao je Nariškin, a na pitanje da li se to dogodilo na teritoriji Rusije bio je izričit: "Ne, naravno da ne".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZAvram

pre 2 godine

Има ли кога да је сумњао у браћу Русе, а поготову предвођене Путином и његовом величанственом екипом? Живело словенско братство! Уз Русију, браћо, уз Русију и њене савезнике! Нема нама вајде од ЕУ! Она ни сама са собом не зна шта ће, ни куда ће! Промшај до промашаја! Ни у једној невољи, почев од ковида 19, није се показала ефикасном, нити сврсисходном. Богати би само да шире тржиште. да буду још богатији. Људски животи за њих не вреде ни пет пара некадашњих.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija