• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/independent

11.08.2021

07:12

Šokantan snimak na TikToku - reper u pesmi iz 2013. godine predvideo pandemiju korone! /VIDEO/

Informer/Fotomontaža

Vesti

Šokantan snimak na TikToku - reper u pesmi iz 2013. godine predvideo pandemiju korone! /VIDEO/

Podeli vest

Reper doktor Creep iz 2013. postao je poznat na TikToku zbog tekstova pesme za koje slušaoci tvrde da su "predvideli" pandemiju Kovida

Pod nazivom "Pandemija", numera upućuje na "koronavirus" 2020.

Međutim, sam umetnik je prethodno objasnio pesmu kao bizarnu slučajnost. Kada je prvi put napisao tekst "2020 u kombinaciji sa koronavirusom", već je postojalo više koronavirusa, a o vrsti virusa se u to vreme govorilo u štampi.

Pišući na Fejsbuku prošle godine, reper je objasnio - Što se tiče pominjanja 2020. godine, pa 2020-2030 su bile samo značajne godine za mene, kao i mnoge druge ljude koji su upućeni u ove temama - objasnio je reper.

Pre 10 godina rečeno je da 2012. nema razloga za brigu, na šta treba obratiti pažnju 2020-30.

- Za mene su tekstovi više slučajnost nego predviđanje jer ne osećam da sam "pokušavao" da bilo šta predvidim, ali nazovite to predviđanjem, glupom srećom, slučajnošću, gledanjem u budućnost ili kako god želite - kaže Creep.

Koronavirus je deo porodice virusa, uključujući Sars i Mers.

 

Foto: Printscreen/Youtube/BLAQ MASQ

Dr Creep je nastavio - Nisam jedini čovek koji je pomenuo prokleti koronavirus 2013. godine - rekao je.

- Ne, ne dajem predviđanja i ne, nisam pisac Simpsonovih. Samo sam proučavao dokumente i slušao "insajdere" na predavanjima i intervjuima već više od 10 godina, a neke stvari se samo zbrajaju - zaključio je reper.

Delovi iz pesme nedavno su ipak postali viralni na TikToku, a korisnici stranice društvenih medija su veoma zbunjeni su slučajnošću.

Pesmu možete čuti OVDE

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija