• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

21.08.2021

19:15

HAJL SATANA! SKANDAL NA AUSTRALIJSKOJ TELEVIZIJI! U toku programa im "SLUČAJNO" uleteo snimak SATANISTIČKOG RITUALA! /VIDEO/

Vesti

HAJL SATANA! SKANDAL NA AUSTRALIJSKOJ TELEVIZIJI! U toku programa im "SLUČAJNO" uleteo snimak SATANISTIČKOG RITUALA! /VIDEO/

Podeli vest

Australijska TV stanica Ej-Bi-Si greškom je emitovala isečak snimka sa satanističkog rituala tokom prikazivanja priloga o policiji

Snimak incidenta u emisiji pojavio se i na zvaničnom Tviter nalogu Ej-Bi-Sijeve emisije „Medija voč“. Na snimku se vidi kako voditeljka Ivon Jong najavljuje prilog o predlogu da povređivanje policijskih pasa i konja postane krivično delo.

Pred sam kraj priloga, odjednom se pojavljuje isečak u kom se vide tri osobe koje sprovode satanistički ritual, govoreći „Hajl, Satana“, okružene pentagramom i osvetljenim obrnutim krstom.

Posle nekoliko sekundi, snimak se prekida, a kamera vraća na voditeljku, koja posle par sekundi ćutanja, nastavlja da vodi emisiju.

 

 

 

Nije jasno kako se snimak satanističkog rituala pojavio i da li se radi o delu nekog drugog priloga, pošto se iz Ej-Bi-Sija nisu oglašavali.

 

Na Tviter nalogu „Medija voča“ objavljeno je da se radi o delu lajv prenosa koji je na svom Fejsbuku objavila australijska satanistička grupa „Nusa hram Satane“.

 

Ova satanistička grupa iz australijske oblasti Nusa podnela je tužbu protiv departmana za školstvo oblasti Kvinslend kako bi satanistička veronauka bila uvrštena u škole.

 

 

Kako navode australijski mediji, satanisti iz Nuse, koje predvodi izvesni Robin Bristou, poznat i kao Brat Samael Demo-Gorgon, želi da „vlada ukine akt o religijskoj diskriminaciji i zameni ga aktom o ljudskim pravima“.

Nusa hram Satane retvitovao je ovaj klip, uz komentar da „Satana radi na misteriozne načine“, prenosi RT.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija