• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.08.2021

16:59

OVAKO TO RADE U AMERICI! Nevakcinisani radnici Delta erlajnsa plaćaće 200 dolara više zdravstveno osiguranje, a suočiće se i sa...

Reuters

Vesti

OVAKO TO RADE U AMERICI! Nevakcinisani radnici Delta erlajnsa plaćaće 200 dolara više zdravstveno osiguranje, a suočiće se i sa...

Podeli vest

U kompaniji Delta erlajns uveli su ograničenja za nevakcinisane zaposlene podižući iznos njihovog zdravstvenog osiguranja

Delta erlajns saopštila je da će od 1. novembra svi nevakcinisani zaposleni plaćati 200 dolara više zdravstveno osiguranje, a na ovaj način pokriće se troškovi hospitalizacije zaposlenih koji imaju virus.

Nevakcinisani radnici suočiće se i sa drugim restrikcijama, uključujući obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru i testiranje na kovid na nedeljnom nivou počev od 12. septembra.

Ovo su samo neki od pokazatelja kako se to radi u Americi i na koji način oni podstiču građane da se vakcinišu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srbin

pre 2 godine

Treba da vas je sramota sta objavljujete. Sta nas briga za Ameriku! Ovo je Srbija, ovde nece moci tako nesto. A na adresu informera ce narod doci kad tad, a lako se sazna i spisak zaposlenih! Neka vam je sve na cast i obraz, ali platicete kad tad za sve sto radite!

Zak

pre 2 godine

Ko poznaje zdravstveni sistem u americi znace da je ova prica nebuloza! Sram vas bilo !

Sabahudin

pre 2 godine

Билмезу, То је приватно осигурање! Ја овде немам избора. Плаћам државно осигурање 43,5 године и сад неки идиот може ми прети? Од мојих пара сте се школовали. Мојим парама сте плаћали специјализацију. Од мојих пара примате плату. Мојим парама сте градили болнице, клинике, институте, домове здрваља, здравствене центре ... Мојим пара опремате те ваше "спејс шатлове". Срам вас било. Покушајте само !!!

Ja

pre 2 godine

Pa cek, jel Amerika dobra ili ne? Fasizam na delu.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija