• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

07.09.2021

08:43

Ovaj doktor je doneo odluku - PRIMA SAMO VAKCINISANE PACIJENTE! Ako se nisi cepio...

Pixabay

Vesti

Ovaj doktor je doneo odluku - PRIMA SAMO VAKCINISANE PACIJENTE! Ako se nisi cepio...

Podeli vest

U Nemačkoj se trenutno razmatraju mere koje predviđaju ograničenje slobode nevakcinisanim građanima, a jedan lekar iz Hanovera već je odlučio da ih primenjuje

Doktor Kristijan Albert i njegov medicinski centar "Nordštat" od 1. januara, kako je najavio, primaće samo vakcinisane ili pacijente koji su preležali korona virus.

- Moji pacijenti i saradnici imaju pravo na zdravlje - objasnio je on svoju odluku.

Kako ističe u izjavi dnevniku "Bild", da jedna manjina teroriše većinu vakcinisanih i odgovorna je za mere kao što su zaključavanje ili nošenje maski.

Doktor Albert rekao je da će od januara naredne godine pacijente pitati za status vakcinacije.

Odluka izazvala burne reakcije

 

Njegova odluka već je izazvala burne diskusije, a lekar je do sada dobio i više od 300 pretećih mejlova antivaksera.

Desetine antivaksera pokušava brojnim lošim internet ocenama da uništi ugled ove ordinacije, a jedan antivakser zapretio je i nasilnim upadom u prostorije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija